Spausdinti šį puslapį

KĄ PASAKYTŲ GYVŪNAI

 

Svei­ki, svei­ku­čiai, svei­ku­tė­liai!!! At­pa­ži­no­te ma­ne? Taip taip: aš – šau­nio­ji jū­sų bi­čiu­lė Pan­da! Ži­nau, kad jums, vai­kai, jau pra­si­dė­jo va­sa­ros atos­to­gos, tu­rė­si­te daug lais­vo lai­ko, o ka­dan­gi tin­gi­niau­ti ne­gra­žu (na, tam per die­ną ga­li­ma skir­ti tik ko­kią va­lan­dė­lę – aš ir­gi taip da­rau...), čiup­ki­te po­pie­riaus la­pą, ra­šik­lį ir... DALYVAUKITE KONKURSE „KĄ PASAKYTŲ GYVŪNAI“!!!

 

 

Čia aš – la­bai ra­mi ir su­si­mąs­čiu­si...

...O čia – ma­žie­ji ma­no bi­čiu­liai.

Vai­do­tės Griš­ke­vi­čiū­tės nuotr.

 

Jei au­gi­na­te šu­nį, ka­tę, pa­pū­gą, žiur­kė­ną, drie­žą, vo­rą, dar ką nors, tik­rai ži­no­te, ką jū­sų gy­vū­nas gal­vo­ja apie jū­sų šei­mą, vi­sus jos na­rius. Ką jis pa­sa­ky­tų, jei­gu ga­lė­tų kal­bė­ti? Ne­dve­jo­ki­te – pa­pa­sa­ko­ki­te apie tai vi­siems „Pup­sio“ skai­ty­to­jams. Pa­ra­šy­ki­te, ko­kių re­pli­kų iš jo bū­tų ga­li­ma ti­kė­tis. Lauk­siu vi­so­kio il­gio ir vi­so­kio plo­čio is­to­ri­jų. Bū­ti­na nu­ro­dy­ti au­gin­ti­nio var­dą, jei tu­ri – pa­var­dę, ge­rai bū­tų ir am­žius. Pri­va­lau ži­no­ti ir laiš­ko au­to­riaus var­dą, pa­var­dę ir me­tus. Jei yra ga­li­my­bė, at­siųs­ki­te ir sa­vo mie­lų­jų pa­da­rė­lių nuo­trau­kas – te­gul vi­si skai­ty­to­jai pa­ma­to ne­įpras­tuo­sius jū­sų šei­mos na­rius. O jei bū­sit to­kie šau­nūs, kad net akis iš­ver­siu skai­ty­da­ma jū­sų laiš­kus, pri­ža­du do­va­nų!!!

Ir tai dar ne vis­kas. Sky­re­liui „Ką pa­sa­ky­tų gy­vū­nai“ ga­li­te ra­šy­ti ne tik apie sa­vo au­gin­ti­nius. Jei jū­sų gi­mi­nai­tis, bi­čiu­lis, kla­sės drau­gas, kai­my­nas, ma­mos ar tė­čio pa­žįs­ta­ma­sis tu­ri links­mą, įdo­mų, pa­tra­ku­sį, keis­tą, iš­dai­gas kre­čian­tį gy­vū­ną, pa­ra­šy­ki­te apie tai, koks jis ir kuo ypa­tin­gas. Gal­būt jis mo­ka pats pa­si­gau­ti žu­vies ar­ba mėgs­ta val­gy­ti ką nors to­kio la­bai jau ne­įpras­to... Dė­me­sio! Bus ap­do­va­no­ti ne tik įdo­miau­sių is­to­ri­jų au­to­riai, bet ir he­ro­jai, apie ku­riuos pa­ra­šy­si­te! Tai­gi kaž­kam ga­lė­si­te pa­da­ry­ti ne­ti­kė­tą sma­gią staig­me­ną...

Tad ne­mie­gok – va­sa­ra yra ge­riau­sias me­tas da­ly­vau­ti kon­kur­suo­se ir lai­mė­ti do­va­nų!!! Teks­tus ir nuo­trau­kas ga­li­ma at­neš­ti į „Uk­mer­gės ži­nių“ re­dak­ci­ją ar­ba at­siųs­ti pa­pras­tu paš­tu. Ra­šyk to­kiu ad­re­su: Pup­siui, „Uk­mer­gės ži­nios“, Ge­di­mi­no g. 34/2, Uk­mer­gė. Ga­li vis­ką da­ry­ti ir elek­tro­ni­niu paš­tu ad­re­su: vai­do­te@uk­zi­nios.lt.

Iki su­si­ti­ki­mų!!!

 

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)