Spausdinti šį puslapį

Sėkmingai startavo šokėjai

Nuotr. O. Kazlauskaitė ir E. Valskys. Nuotr. O. Kazlauskaitė ir E. Valskys.

Sėk­min­gai spor­ti­nių šo­kių se­zo­ną pra­dė­jo Uk­mer­gės kul­tū­ros cen­tro ko­lek­ty­vo „Vėt­ra“ po­ros. Kė­dai­nių spor­to are­no­je vy­ko Lie­tu­vos rei­tin­go var­žy­bos. Po va­sa­ros su jau­du­liu jo lau­kė jau­nie­ji šo­kė­jai, nes vi­siems la­bai svar­bu su­ži­no­ti sa­vo pa­si­ren­gi­mo ly­gį.

Tau­ras Že­mai­tis ir Ele­na Ur­bo­nai­tė po­ro­je šo­ka jau ke­le­tą me­tų. Pir­mam star­tui nau­jo­je po­ro­je ruo­šė­si Ad­ri­jus Čy­vas ir Eri­ka Gied­rai­ty­tė. Abi po­ros šo­ko ket­virt­fi­na­ly­je, pus­fi­na­ly­je ir pa­ga­liau į fi­na­lą pa­vy­ko iš­kop­ti Ad­ri­jui ir Eri­kai. Jie iš­ko­vo­jo penk­tą­ją vie­tą.

Ma­žie­ji šo­kė­jai Er­vi­nas Vals­kys ir Odi­li­ja Kaz­laus­kai­tė, Ai­ri­das Kos­ti­kas ir Ais­tė Gruo­dy­tė, Ai­nė Že­mai­ty­tė ir Gel­mis Kar­po­vas bu­vo pir­mi sa­vo am­žiaus gru­pė­je.

Šau­niau­siai pa­si­ro­dė ir so­lo at­li­kė­jos Emi­li­ja Ko­va­len­ko­vai­tė ir Gab­rie­lė Gi­ny­tė.

Nu­ga­lė­to­jai ap­do­va­no­ti tau­rė­mis, me­da­liais, rė­mė­jų do­va­nė­lė­mis.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Susiję įrašai (pagal žymę)