Spausdinti šį puslapį

Klubas suskaičiuoja krepšius

Klubas suskaičiuoja krepšius Klubas suskaičiuoja krepšius

Ukmergės moterų krepšinio klubas vykdo akciją, kurios tikslas – išsiaiškinti, kiek mūsų mieste yra krepšinio krepšių. Taip pat vyks ir Šauniausio krepšio konkursas.

Klubo prezidentė Rima Boškevičienė sako, kad užsimota suregistruoti visus krepšius, lankus, skirtus žaisti krepšinį.

Toks sumanymas kilo artėjant Europos krepšinio čempionatui.

„Norime išsiaiškinti, kiek ukmergiškių šį žaidimą mėgsta ne kaip žiūrovai, o iš tiesų laisvalaikiu pagainioja kamuolį kad ir savo kieme. Šios akcijos tikslas – skatinti žmones daugiau judėti, sportuoti“, – sako R. Boškevičienė.

„Mus domina visi krepšiai, net nesvarbi jų būklė – ar jis įrengtas šiuolaikiškai, moderniai, ar yra savadarbis, tiesiog prie namo sienos pritvirtintas krepšys. Gali būti tik lankas be tinkliuko“, – aiškina klubo prezidentė.

Kadangi klubo krepšininkės jau mėnesį apžiūrinėja bei fotografuoja gyventojų įsirengtą mėgėjišką krepšinio inventorių, jau susidarė nuomonę apie ukmergiškių aktyvumą. Tokios gausos krepšių nesitikėta.

Ukmergės moterų krepšinio klubo nariai prašo ukmergiškių, kad jie ir patys informuotų apie savo individualaus ar daugiabučio namo kieme, sode ar darbovietėje įrengtu krepšiu, skirtu žaisti šį mūsų šalyje bene populiariausią žaidimą – krepšinį.

Krepšių nuotraukas su prierašu, adresu bei savininko pavarde, telefono numeriu prašoma siųsti e-paštu: Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. iki spalio 17 dienos.  

Šauniausio krepšio konkursas vyks balsuojant ukmergiškiams. Tą padaryti bus galima iš karto apžiūrėjus nuotraukų ekspoziciją Ukmergės turizmo ir verslo centre. Krepšių nuotraukos bus eksponuojamos ir internetinėje centro svetainėje. 

Numatomos nominacijos: XXI amžiaus krepšinio aikštelė, Netradicinė Labiausiai „sunaudota, Geriausiai „saugoma“, Įdomiausios konstrukcijos krepšinio aikštelė.

Nugalėtojai bus skelbiami ir apdovanojami tradiciškai kasmet gruodžio pirmąjį savaitgalį Ukmergėje vykstančiame Krepšinio veteranų turnyre.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)