Darbai įstrigo – sutartį žada nutraukti

Statybų aikštelė jau kurį laiką – tuščia.  Gedimino Nemunaičio nuotr. Statybų aikštelė jau kurį laiką – tuščia. Gedimino Nemunaičio nuotr.

Ligoninės parką ir aikštę šalia Pivonijos prekybos centro savivaldybės užsakymu tvarkantys rangovai darbus metė. Neapsikentusi savivaldybės administracija sutartį su jais nutarė nutraukti ir skelbti naują konkursą. O tai reiškia, kad pabaigtuvės bus gerokai vėliau, nei planuota.

Projektas „Ukmergės miesto viešųjų erdvių infrastruktūros sutvarkymas II: Vilniaus gatvės skvero ir ligoninės parko su prieigomis infrastruktūros įrengimas“ įgyvendinamas pagal 2014–2020 metų Europos Sąjungos fondų investicijų veiksmų programą. Bendra jo vertė – per 2,1 mln. Eur.

Konkursus laimėjo Vilniuje registruota UAB „Revestus“.

„Dėl projekto prie ligoninės ir Vilniaus gatvėje su rangovu „Revestus“ turim krūvą problemų. Pažadus girdėjom, bet viskas sustojo, situacija prasta“, – padėtį įvardijo savivaldybės administracijos direktorius Darius Varnas.

Ligoninės parke darbai turėjo būti pabaigti balandžio pabaigoje. Tačiau šiuo metu jų atlikta tik 58 proc.

Pivonijos mikrorajone sutarties terminas pratęstas iki rugsėjo. Tačiau šiuo metu atlikta tik 40 proc. darbų.

Pasak direktoriaus, dėl darbų rangovas moka delspinigius.

Administracijos direktorius D. Varnas sako, kad nutarta laiko daugiau nebetempti – priimtas sprendimas nuo birželio 11 d. nutraukti sutartis dėl abiejų objektų.

Ligoninės parko plotas – 12,5941 ha, o Vilniaus gatvės skvero – 0,8910 ha.

Ligoninės parke suformuotos reprezentacinė, rimties, ramaus poilsio ir aktyvaus laisvalaikio zonos.

Vilniaus gatvės skvere sukurta viešoji erdvė, reprezentuojanti Ukmergės miesto įkūrimo legendą ir pristatanti administracinį rajono suskirstymą seniūnijomis.

Atnaujinamos šaligatvių dangos, tvarkoma paminklo „Vilkmergė“ aplinka, įrengiama granito mozaikos aikštės danga, apšvietimas, rekreacinės erdvės.

Taip pat numatoma erdves papuošti mažosios architektūros akcentais. Bus tvarkoma prekybinių paviljonų aikštelė, įrengiamas privažiavimas prie rekonstruojamos prekybinių paviljonų aikštelės.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Komentarai  

+4 # Haha 2020-06-04 10:25
Paskaitykit atsiliepimus internete apie ta UAB Revestus. Vien neigiami atsiliepimai,apie nemokuma ir neatliktus darbus. Ukmerges savivaldybe FNTT turetu gerai papurtyti,pinigai issidalinti - darbai stovi...ir pastoviai sita pati dainele. Kiek sitas bardakas Ukmergeje dar tesis? Miestas kaip po karo,vien apkasai ir transejos. Viskas prie ko Varnas prisiliecia - patiria fiasko. Problema viename zmoguje,turi hiperiniciatyva bet viska daro pro kita gala. :-x :-x :-x
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
0 # ok 2020-06-04 16:12
Visas miestas išgriautas,gatvės išraustos,o naujos gatvės yra miško keliuko platumo,dvi platesnės mašinos sunkiai prasilenkia.Gyrėsi gi varnas,kad įrengė dvi modernias automobilių stovėjimo aikšteles(kiek supratau,kad prie turgaus).O ar jis pats bandė pastatyti turgaus dienomis ten savo mašiną,o paskui iš ten išvažiuoti(ypač jei išvažiuoti reikia atbbuline eiga).Ko norėt,jei trumpą kelio atkarpą(palei "Papartį")asfaltavo 3 metus.Centre jau tose pačiose vietose,gal kokį 10 kartą išrausia,tai kokius debilus jie samdo,jei net iš kelių kartų nesugeba vamzdžių normaliai sujungti.Juk Ukmergėje,susisiekimas ir taip yra labai prastas,o kai iš dviejų juostų padaro vieną,tai piko metu papulti į užupį yra didelė problema.Išvogė pinigus,kaip buvo ir su gatve,kurią asfaltavo 3 metus,dabar kol viską sutvarkys(jei išvis sutvarkys),praeis mažiausiai 2-3 metai.Kur tik jie prilindo,tas gatves sugadino.Pabandyk varnai,savo gatvėmis turgaus dienomis pavažinėt,pamatysi ko pridirbot,kopūsgalviai.
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
+7 # # 2020-06-04 17:53
Prie ko cia varnas? Stasiukui dekokit ir merui( du broliai -akrobatai)jie šitą šudą užvirė, o varnas srebia!!!!! Nežinot, o rašot. Visuose planuose stasiuko parašai ar mero.
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
+1 # nn 2020-06-04 20:22
sodint reikia tuos,kurie pasiraso sutartys... be gailescio! juk uz atkata reikia atsakyt... o vopse tai...prie sienos tokius,be tewismo!
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
+9 # Skaidrumas 2020-06-05 19:33
Straipsnis kažkoks neišbaigtas. Norėtųsi žinoti: a) dėl kokių priežasčių rangovas nevykdo savo įsipareigojimų (ar čia savivaldybės kaltės nėra?), b) ar, nutraukus sutartį, rangovui bus sumokėta ir kiek, ar jau sumokėta, c) kas parengė pirkimo sąlygas, d) kas pasirašė sutartį ir pan. Kur per rinkimus deklaruotas veiklos skaidrumas?
Stebina ir paties straipsnio autorystė UŽ inf. Juk straipsnį rašė gyvas korespondentas. Ar jau ir korespondentams uždrausta skelbti savo pavardę? Nors parašykit, kad redakcijai pavardė žinoma.
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
-6 # Lina 2020-06-06 15:36
Ar esate moteris, ieškanti gimdos vaisių, norite išgirsti vaikų balsus jūsų namuose, bet jūs nebegalėjote pastoti nėščia, nes dr. Ajayi padės susilaukti savo kūdikio, su kuriuo aš susidūriau panaši situacija, kai vyras paliudija, kaip didysis burtininkas dr. Ajayi padėjo jam sugrąžinti savo mylimą žmoną namo po 9 mėnesių išsiskyrimo, aš kreipiuosi į gydytoją Ajayi paaiškindamas savo būklę, jis liepė man nebe verkti ir paruošė vaistažolę. gerti manęs, kurį išgėriau ir po trijų mėnesių aš buvau nėščia su dvyniais berniukais, dabar esu išdidi mama. susisiekite su dr. Ajayi dėl bet kokios gyvenimo situacijos rašytojo, kuris yra geras žmogus. „Viber“ arba „WhatsApp“: +2347084887094 arba el. Paštas:
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų