Bendrovės „Iremas“ sėkmės pagrindas – profesionali komanda

Vienoje didžiausių Lietuvoje metalo apdirbimo, elektros įrenginių remonto bei projektavimo bendrovėje „Iremas“ patirtį sukaupę darbuotojai – aukštos kvalifikacijos profesionalai, įsitikinęs bendrovės gamybos direktorius Saulius Dailidonis.

Jis pabrėžia, kad būtent kolektyvo patirtis, specifinės žinios ir aukštos kompetencijos leidžia įgyvendinti didelius, kompleksinius, dažnai nestandartinius projektus. 

„Mūsų įgyvendinami projektai yra iš tiesų įspūdingi, juos vykdydami darbuotojai turi unikalią progą nuolat tobulėti, atnaujinti savo žinias, pasisemti neįkainojamos patirties. Esame dviejų stambiausių Lietuvos pramonės įmonių AB „Achema“ ir AB „ORLEN Lietuva“ didžiausias aptarnavimo paslaugų rangovas. Darbai Lietuvoje daugiausiai apima pramonės ir elektros įrenginių remonto, aptarnavimo, montavimo, projektavimo, techninės priežiūros darbus. Pastaraisiais metais sparčiai vystome metalo apdirbimo ir užsakomosios gamybos paslaugų teikimą užsienio rinkoms. Bendrovė savo gaminius eksportuoja į 15 šalių, o darbus pastaraisiais metais vykdo ne tik Lietuvoje, bet ir Suomijoje, Vokietijoje, Norvegijoje, Danijoje, Švedijoje“, – pasakojo bendrovės generalinis direktorius Edmundas Damaševičius.

Darbus bendrovė „Iremas“ atliko ir tokiuose objektuose kaip Vilniaus ir Kauno kogeneracinės jėgainės, taip pat vykdė vamzdynų įrengimo ir montavimo darbus Kopenhagos atliekų deginimo gamykloje.

2021 metais „Iremas“ kartu su didžiausiu Vokietijoje gynybos pramonės gamintoju „Rheinmetall“ pasirašė 10-ies metų sutartį ir įsteigė serviso centrą, skirtą gynybinės vikšrinės ir ratinės technikos remontui. Tai leidžia įmonei plėsti savo teikiamų paslaugų spektrą, orientuojantis į aukštesnės pridėtinės vertės gynybos ir saugumo pramonę. Taip pat ateinančius kelerius metus kaip vienas iš pagrindinių subrangovų „Iremas“ prisidės prie bene stambiausio Lietuvoje energetikos paslaugų bendrovės „Petrofac Ltd.“ ir AB „ORLEN Lietuva“ projekto – giluminio naftos perdirbimo įrenginio Mažeikiuose statybos.

Svarbiausia – patyrusi komanda

Bendrovės pamatą sudaro patyrusi komanda – šiandien „Ireme“ dirba daugiau nei 530 kvalifikuotų darbuotojų. Įmonės centrinė būstinė yra įsikūrusi Jonavoje, filialai veikia Kaune, Panevėžyje ir Mažeikiuose.

„Šiemet mūsų bendrovė švęs 25-erių metų sėkmingos veiklos jubiliejų. Mūsų ateities planai ambicingi  –  sparčiai judame pirmyn, plečiame savo veiklą, todėl ieškome ir naujų komandos narių. Į savo gretas Jonavoje, Kaune ir Mažeikiuose jau šiandien kviečiame prisijungti kvalifikuotus specialistus: šaltkalvius remontininkus, montuotojus, suvirintojus, programinio valdymo staklių operatorius, elektros montuotojus, inžinierius, projektuotojus ir kitus specialistus“, – sako „Iremo“ personalo direktorė Aida Jankauskienė.

Bendrovės personalo vadovė pabrėžia, kad nors šiandien labiausiai jaučiamas kvalifikuotų ir patyrusių darbuotojų poreikis, kurie iškart galėtų dirbti prie svarbių, strateginę reikšmę turinčių projektų, tačiau įmonė sudaro sąlygas įsidarbinti ir motyvuotam jaunimui, kurį patys ugdo. Bendrovės „Iremas“ komanda kviečia prisijungti ir kartu įgyvendinti svarbiausius projektus ir tuos, kurie gerai išmano savo veiklos sritį, ir tuos, kurie dar tik renkasi savo profesinį kelią. 

„Visada didžiuojamės sėkmingai savo stiprybes ir profesinę kryptį pas mus atradusiais kolegomis ir galime papasakoti ne vieną sėkmės istoriją, kai dabartinis specialistas ar vadovas savo karjerą įmonėje pradėjo nuo žemiausių pozicijų“, – atskleidė A. Jankauskienė.

Iki 2024 m. gamybiniai pajėgumai išsemti

1998 m. veiklą pradėjęs „Iremas“ šiandien yra viena didžiausių metalo apdirbimo ir gamybos, pramonės ir elektros įrenginių remonto, aptarnavimo ir montavimo, projektavimo ir techninės priežiūros paslaugas teikiančių įmonių šalyje. Praėjusių metų įmonės veiklos pajamos siekė daugiau kaip 28 mln. Eur, grynasis pelnas – 1,27 mln. Eur.

„Šiandien įmonės užsakymų krepšelis užpildytas iki 2024 metų vidurio. Labai džiaugiamės intensyviu augimu bei bendradarbiavimu su tokiais partneriais kaip „Passer“, „Diefenbacher“, „LAB“, „Rheinmetall“, AB „Achema“, AB „ORLEN Lietuva“, „Petrofac Ltd.“ ir kt. Tikime, kad artimiausiu metu pavyks pasiekti užsibrėžtus tikslus ir šie, jubiliejiniai, veiklos metai ženklins naują įmonės plėtros ir augimo kelią“, – sakė generalinis direktorius E. Damaševičius.

Išaugus UAB „Iremas“ darbo pasiūlymų susidomėjimu Ukmergėje, kviečiame ukmergiškius prisijungti prie bendrovės komandos! Daugiau informacijos: https://www.iremas.lt/karjera arba telefonu +370 349 56097.

Užs. Nr. 370

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų