Pasveikinti talentingiausi moksleiviai

Tradiciškai pagerbti įvairiose srityse pasižymėję sportininkai, olimpiadų, konkursų dalyviai. Gedimino Nemunaičio nuotr. Tradiciškai pagerbti įvairiose srityse pasižymėję sportininkai, olimpiadų, konkursų dalyviai. Gedimino Nemunaičio nuotr.

Metų pabaigoje tradiciškai pagerbti geriausi ir talentingiausi Ukmergės rajono moksleiviai.

Pasak rajono savivaldybės Švietimo ir sporto skyriaus vyr. specialistės Irenos Lukoševičienės, šiemet iš viso skirtos 44 nominacijos, trys iš jų yra komandinės, kiti – pavieniai laimėtojai. Kaip visada, daugiausia turime įvairiose srityse pasižymėjusių sportininkų, Ukmergės meno mokyklos auklėtinių, įvairių olimpiadų, konkursų dalyvių.

Anot I. Lukoševičienės, didžiausias – komandinis –  apdovanojimas – 190 eurų. Mažiausias – 38 eurai.

Tarp rajono savivaldybės gabių vaikų ir jaunimo rėmimo fondo rėmėjų – įmonės „Ukmergės duona“, Ukmergės pramonės parkas, „Ukmergės melioracija“, „Likmerė“ – ilgametis šio fondo rėmėjas.

Švietimo ir sporto skyriaus vyr. specialistė taip pat pasidžiaugė Želvos gimnazijos moksleiviu Roku Kalesnyku, kuris LRT televizijos projekte „Lietuvos tūkstantmečio vaikai“ tapo finalininku tarp 9 ir 10 klasių moksleivių.

Ukmergės rajono savivaldybės gabių vaikų ir jaunimo rėmimo fondas remia ir skatina gabius ir talentingus vaikus ir jaunimą iki 25 m., pasiekusius puikių rezultatų akademinėje, meninėje, techninėje ir sportinėje veikloje, valstybinių brandos egzaminų metu gavusius šimto balų įvertinimus.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų