Pagalbą siūlo būrys savanorių

Ukmergės rajono savivaldybė telkia savanorius, galinčius padėti senjorams, neįgaliesiems, negalintiems pasirūpinti maistu ar vaistais.

Savanoriais registruotis gali studentai, Šaulių sąjungos nariai, valstybės ir savivaldybės įstaigų specialistai, policijos rėmėjai, policininkai ir ugniagesiai bei kiti pilietiški ir geranoriški rajono gyventojai.

Pažymima, kad savanoriai turi būti sulaukę pilnametystės.

Ukmergės rajono savivaldybės administracijos tarpinstitucinio bendradarbiavimo koordinatorė Edita Balžekienė pasakojo, kad kol kas savanorių, pasiryžusių padėti senjorams, yra gerokai daugiau nei tų, kuriems tokia pagalba reikalinga.

Iki šios savaitės vidurio į kvietimą atsiliepė keturi senjorai ir per 30 savo pagalbą pasiūliusių jaunų žmonių.

E.Balžekienė mano, kad pagalbos prašančiųjų tikrai daugės.

Pastebi, kad žmonės, kuriems reikalinga pagalba turbūt pirmiausiai išbando kitus būdus – prašo savo artimųjų, giminaičių, kaimynų. Kiti rizikuoja ir patys keliauja į parduotuves ar vaistines, nors viešai kasdien primygtinai raginama to nedaryti.

Savivaldybės administracijos jaunimo reikalų koordinatorė Sandra Mackevičienė pasidžiaugė didžiuliu būriu savo pagalbą pasiūliusių suteikti pilietiškų ukmergiškių.

Labai svarbu tai, kad jie įsipareigoja padėti žmogui ne vieną kartą, o globoti jį iki pat karantino pabaigos.

Primename, kad norintys tapti savanoriais turėtų kreiptis į savivaldybės administracijos jaunimo reikalų koordinatorę S. Mackevičienę el. p. Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. arba tel. 8 611 46787.

Asmenys, kuriems reikalinga pagalba, turėtų kreiptis į savivaldybės administracijos tarpinstitucinio bendradarbiavimo koordinatorę E. Balžekienę, el. p. Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. arba tel. 8 656 53112.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų