Deltuvos tvenkinyje nuskendo vyras

 Ukmergės rajone rastas nuskendęs žmogus.

8 val. 37 min. bendruoju pagalbos telefonu pranešta, kad Ukmergės rajone esančiame tvenkinyje pastebėtas plūduriuojantis vyro kūnas.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informavo, kad į įvykio vietą nuvykę gelbėtojai ištraukė netoli kranto buvusį nelaimėlio kūną.

Iš karto nustatyta jo asmenybė – tai vietinis gyventojas, gimęs 1956 metais. Netoliese buvo ir jo dviratis. Žmogus buvo dingęs prieš kelias dienas, nuo birželio 19-osios.

Policijos pareigūnai aiškinasi įvykio aplinkybes, o gelbėtojai ragina žmones būti atidžius prie vandens telkinių.

Ukmergės priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos viršininkas Dainius Vyšniauskas pasakojo, kad per tris šios savaitės dienas iš viso gauti net trys pranešimai apie skęstančius žmones.

Pirmadienį pranešta, kad  Šventosios upėje, prie pėsčiųjų tilto, nešamos vandens srovės upės duobėje  įstrigo dvi mergaitės. Pranešimas gautas apie 17 val. 30 min. Laimei, iki atvykstant gelbėtojams, mergaitėms iš upės padėjo išlipti aplinkiniai žmonės. Paaiškėjo, kad vaikai prie vandens telkinio buvo be suaugusiųjų priežiūros. 

Trečiadienį į darbo pabaigą gautas dar vienas pranešimas apie Šventosios upėje galimai skęstantį vyrą.

Atvykę gelbėtojai padėjo girtutėliam vyriškiui išlipti į krantą ir palydėjo jį iki pakrantėje paliktų drabužių. Tačiau vyras vėl šoko į vandenį „atsigaivinti“. Gelbėtojai įtikino smarkuolį persigalvoti.

Tarnybos vadovas pasakojo, kad į šį įvykį gelbėtojus kvietę jauni žmonės tiksliai nurodė vietą. Ją nustatyti padėjo lentelės numeris.  D. Vyšniauskas priminė, kad visos Šventosios vietos, kuriose maudosi žmonės, yra sužymėtos lentelėmis ir sunumeruotos vienoje upės pusėje lyginiais, kitoje – nelyginiais skaičiais.  Pranešėjai pasakė lentelės numerį, tad gelbėtojams nereikėjo gaišti brangaus laiko, ieškant nelaimės vietos.

„Vasara dar tik prasideda – panašių įvykių tikrai bus“, – sako D. Vyšniauskas, ragindamas ukmergiškius prie vandens elgtis saugiai, nepalikti be priežiūros vaikų, nelįsti į vandenį, apsvaigus nuo alkoholio.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų