Prie maudyklų atsiras gelbėjimosi priemonės

Gelbėjimo komplektus atsiėmė seniūnai. Dainiaus Vyto nuotr. Gelbėjimo komplektus atsiėmė seniūnai. Dainiaus Vyto nuotr.

Ukmergės rajono savivaldybės iniciatyva ateinančiais metais prie rajono maudyklų atsiras gelbėjimosi ratai bei virvės.

Rajono savivaldybės atstovė spaudai Daiva Zimblienė informavo, kad jau gauta pirmoji – 17-os komplektų – šių gelbėjimosi priemonių siunta. Ji kainavo 5 525 Eur. Priemonės išdalintos seniūnams, kurie ir nuspręs, prie kurių vandens telkinių jos ras savo vietą.

4 gelbėjimo komplektus gavo Veprių, po 2 – Pivonijos, Šešuolių, Žemaitkiemio, Lyduokių, Siesikų ir Ukmergės miesto, o 1 – Pabaisko seniūnija.

„Tikimės, kad nelaimės atveju skęstančiajam galima bus padėti, panaudojus prie vandens telkinių esančias gelbėjimosi priemones. Sieksime, kad gelbėjimosi ratais bei virvėmis būtų aprūpintos visos populiarios maudymosi vietos mieste ir rajone“, – teigė Ukmergės rajono savivaldybės meras Darius Varnas.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Komentarai  

+9 # Nebejuokinkit 2023-11-08 09:11
Jūs man paaiškinkite, kur Lyduokių seniūnijoje yra maudyklos... Tas ponulis atvažiuoja tik daiktų susirinkti, o veiksmo seniūnijoje jokio...
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
+8 # Aha 2023-11-08 09:52
Aha... Kurgi tas asmuo bus atsakingas už savo seniūniją, jeigu pagal pareigybės aprašymą, Lyduokių seniūnas turi turėti aukštajį išsilavinimą, kurio kryptis yra viešasis administravimas, teisė arba sociologija... O tas ponulis yra 1986 metais baigęs veterinarijos akademiją ir tapo zooinžinierius... Tai kaži kaip viskas susyję su seniūno darbu... Savo viešininkams gal ir panaudoja specialybę, bet ne daugiau..
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
+7 # ..... 2023-11-08 14:20
Lojalus! Vice meres mama idarbinta. Taip kad dyvintis nereikia. Vardan naudos.
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų