Meditacinių ir perkusinių instrumentų galia

Meditacijai naudojami instrumentai šiandien yra labai populiarūs ir daug žmonių juos naudoja. Nėra abejonių, kad meditacijos garsų pasaulis gali turėti teigiamą poveikį sveikatai. Todėl galima teigti, kad šie instrumentai nėra tik madingi, bet ir labai naudingi. Taigi, aukštos kokybės meditacija susijusi su skirtingų garsų ir instrumentų naudojimu.

Dainuojantys indai - puikus pasiruošimas meditacijai

Įvairūs dainuojantys dubenys yra rekomenduojami tiems, kurie tik pradeda savo meditacijos kelionę. Jie puikiai padeda sumažinti stresą, pasiekti gilų atsipalaidavimą ir netgi naudoti savęs masažui. Geriausia naudoti dubenį, sveriantį apie 1 - 1,1 kg, savęs masažui, tačiau profesionalus jums gali pasiūlyti didesnius dubenis, kurie naudojami masažo salone. Profesionalai iš svetainės https://www.soundmystery.com/lt/ tikrai padės jums pasirinkti tinkamą variantą.

Mūsų šalyje dainuojantys dubenys dar gana naujas reiškinys, tačiau Tibete šie instrumentai naudojami jau tūkstančius metų. Dainuojantys dubenys yra labai universalūs ir gali būti naudojami masažui, kovai su skausmais ir kitomis negalavimais, atsipalaiduojimui ir daugeliui kitų tikslų. Žinoma, tai ne visiškas gydymo panacėja, tačiau jie gali turėti teigiamą poveikį jūsų sveikatai.

Gongas - magiškas instrumentas

Gongų garsai turi labai plačią galimybių skalę. Jų garsas yra nepakartojamas ir sunku palyginti su kitų instrumentų garsais. Tai yra tikras paradoksas, nes gongas yra galingas instrumentas, bet gali suteikti visišką ramybę ir netgi padėti užmigdyti. Tačiau tiems, kurie nori aktyviai pradėti dieną ir išjudinti savo kūną, gongo garsai taip pat tinka puikiai. Gongo skambesys gali padėti lengviau susidoroti su depresijos simptomais, mažinti nuovargį ir sumažinti baimės jausmą.

Vėjo varpelių muzika

Vėjo varpeliai puikiai atspindi oro, vėjo ir vandens elementus. Jų garsas priklauso nuo to, kaip jie yra pagaminti, ir jie gali skambėti skirtingai priklausomai nuo oro sąlygų - pavyzdžiui, kaip vėjas pučia arba kaip lietus krinta. Aukštos kokybės vėjo varpeliai dažniausiai yra pagaminti iš bambuko ir turi kelias stygas viduje. Nereikia turėti savo kiemo, kad galėtumėte pasinaudoti šiais instrumentais - varpeliai gali būti pakabinami ant didmiesčio balkono. Jūs galėsite mėgautis maloniu ir kiekvieną kartą skirtingu garsu, kuris kils pro atidarytą langą.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų