„Erasmus+“ projekte – apie informacines technologijas

Projekto dalyviai viešėjo savivaldybėje.  Chrisijos Kvietkauskienės nuotr. Projekto dalyviai viešėjo savivaldybėje. Chrisijos Kvietkauskienės nuotr.

Ukmergės rajono savivaldybėje viešėjo „Erasmus+“ projekto „Privalome teisingai naudotis informacinėmis technologijomis“ dalyviai – mokytojai iš Turkijos ir Lenkijos bei Ukmergės Užupio pagrindinės mokyklos.

Svečius priėmė rajono vadovai. Buvo parodytas trumpas filmas apie Ukmergę, pakalbėta apie svečių planus, įteiktos prisiminimo dovanos.

Viešnagės Lietuvoje metu projekto dalyviai lankėsi Užupio pagrindinėje mokykloje, kur stebėjo vykstančias pamokas ir veiklas. Taip pat apžiūrėjo miesto lankytinas vietas, vyko į Taujėnų dvarą, apsilankė Molėtų krašte, Trakuose bei Vilniuje.

„Erasmus+“ programų projektas „Privalome teisingai naudotis informacinėmis technologijomis“ skirtas mokytojų veiklos tobulinimui.

Pirmasis jo susitikimas įvyko 2022 metų birželį Lenkijoje. Į jį vyko 7 Užupio pagrindinės mokyklos atstovai. Susitikime aptarta STEM naudojimo įvairių dalykų pamokose tema (STEM – tai ugdymo modelis, kuriame gamtos mokslai, technologijos, inžinerija, kūrybiškumas ir matematika naudojami mokinių gebėjimų, bendradarbiavimo ir kritinio mąstymo tobulėjimui).

Antrasis projekto susitikimas vyko 2023 metų sausį. Užupio pagrindinės mokyklos komanda vyko į Turkiją, kur stebėjo įvairių mokomųjų dalykų pamokas, naudojant informacines technologijas, parodant, kad jų naudojimas daro teigiamą įtaką mokymosi motyvacijai. Dalyviai taip pat turėjo galimybę patys išbandyti naujas technologijų programas.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų