Policijos pareigūnai aptiko pavogtus tekstilės konteinerius.

Tai patvirtino rajono policijos komisariato viršininkas Saulius Kazlauskas, tačiau daugiau detalių nepateikė.

„Taip, konteineriai aptikti. Šiuo metu vyksta ikiteisminio tyrimo veiksmai, pagrindinis darbas – nustatyti pažeidėjus – dar laukia“, – sakė S. Kazlauskas. Pasak jo, aptikti konteinerius padėjo surinkta medžiaga – tiek mieste įrengtų vaizdo kamerų įrašai, tiek iš piliečių gauta informacija. 

Primename, kad dviejų tekstilės konteinerių vagystės buvo įvykdytos vasario 20–21 dienomis. Vienas jų stovėjo greta Rožių ir Tulpių gatvių sankryžos, kitas – prie Ukmergės kultūros centro, nuo Pilies parko pusės. Kaip autobusiuku išgabenamas vienas jų, užfiksavo mieste įrengtos vaizdo stebėjimo kameros.

UAB „Ecoservice“ priklausantys metaliniai konteineriai yra skirti dėvėtos tekstilės gaminiams – drabužiams, avalynei, patalynės užvalkalų komplektams bei kitiems – surinkti. Iš viso mieste jų buvo pastatyta 12. Tuščias toks konteineris sveria nuo 150 iki 170 kilogramų, o kainuoja apie 1 tūkst. eurų. Kokiu tikslu jie buvo pavogti, kol kas neaišku.

Redakcijos duomenimis, policija konteinerius rado kitame rajone. Ir net ne du, o tris, nes vienas pavogtas iš kito rajono.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų