Konkurse nugalėjo G. Čepienė

Gydytoja Gitana Čepienė. Gydytoja Gitana Čepienė.

Antradienį vyko konkursas Ukmergės pirminės sveikatos priežiūros centro (PSPC) vadovo vietai užimti.

Jį laimėjo vienintelė kandidatė Gitana Čepienė.

Šis konkursas buvo pakartotinis, atkeltas iš praėjusios savaitės ketvirtadienio. Tuomet buvo gauti dviejų pretendentų dokumentai, tačiau patikrinus juos paaiškėjo naujų aplinkybių, tad dokumentai tikslinti, o konkursas kelioms dienoms – iki šio antradienio – nukeltas.

Tačiau atėjus nustatymam laikui antrasis kandidatas dokumentus atsiėmė.

G. Čepienė nuo 2017 m. liepos mėnesio eina VšĮ Ukmergės ligoninės vyriausiojo gydytojo pavaduotojo medicinai pareigas. Prieš tai ji dirbo Ukmergės PSPC poliklinikos vedėja, šeimos gydytoja.

Rajono savivaldybė skelbia, kad G. Čepienė 1998 metais baigė Kauno medicinos akademiją (Kauno medicinos universitetas), kur įgijo medicinos gydytojo specialybę, vėliau KMU studijavo rezidentūroje ir įgijo šeimos gydytojo kvalifikaciją. Nuo šių metų rugsėjo medikė vėl mokosi. Ji pasirinko verslo vadybos ir administravimo išlyginamąsias magistro studijas Kauno technologijos universitete.

Įstatymu nustatyta tvarka duomenis apie konkurso laimėtoją savivaldybės administracija teikia atitinkamoms tarnyboms. Gavus jų patvirtinimą, su G. Čepiene bus aptarta, nuo kada ji pradės eiti naujas pareigas, ir pasirašyta darbo sutartis.

PSPC be nuolatinio vadovo liko vasaros pradžioje iš pareigų pasitraukus ilgametei jo vadovei Janinai Galiauskienei.

Laikinai įstaigai vadovauja gydytojas Justas Šakalys.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(4 balsai)

Komentarai  

+10 # prokuroras 2018-10-05 18:31
Daug darbo nusimato nes laukdamos naujos vadovės ir skubėdamos moteriškės klimsta vis giliau, ar jau naują televizorių pasistatėte R ???
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
+10 # marabela 2018-10-05 19:51
sveikinimai Gitanai kuo didžiausi :) ir nuoširdžiausi :) savo garbingu konkurso laimėjimu pakėlei ir paprastų darbuotojų pasitikėjimą :) ačiū Tau už drąsą ir norą pakeisti senai surūgusią pelkę :) Užuojauta kol išsikuopsi
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų