Atsisveikino su ilgamete Taujėnų seniūne

Seniūnijoje E. Tulušienė išdirbo beveik 32-ejus metus. Seniūnijoje E. Tulušienė išdirbo beveik 32-ejus metus.

Į užtarnautą poilsį pasitraukė ilgametė Taujėnų seniūnė Elvyra Tulušienė.

Seniūnijoje ši valstybės tarnautoja išdirbo beveik 32-ejus metus – iš pradžių kelerius metus buvo pavaduotoja, o vadovauti seniūnijai pradėjo nuo 1995 m. birželio 16 d.

„Gyvenimas galbūt ką nors ir pakoreguos, bet dabar visą laiką planuoju skirti šeimai. Noriu pasidžiaugti, kad dirbdama seniūnijoje visada šalia turėjau nuostabią darbuotojų komandą. Tikiuosi, kad mokėjau susikalbėti tiek su savivaldybės vadovais, tiek su administracijos skyrių vedėjais, tiek su paprastais kaimo žmonėmis. Per tuos ilgus darbo metus seniūnijoje darbų atlikta tikrai daug ir įvairių, betgi visuomet norisi, kad jų būtų padaryta dar daugiau“, – atsisveikindama kalbėjo E. Tulušienė.

Gruodžio 29-oji – ne tik paskutinė jos darbo diena seniūnijoje, bet ir gimimo diena – tarnybą palikusiai ilgametei seniūnei suėjo 66-eri metai.

Už nuveiktus darbus, už žmogišką supratimą bei atjautą atsisveikinant jai dėkojo Ukmergės rajono savivaldybės meras Darius Varnas, administracijos direktorė Inga Pračkailė, Taujėnų seniūnijos kolektyvas ir susirinkę bičiuliai.

Kol bus paskirtas naujas Taujėnų seniūnijos vadovas, laikinai vadovaus šios seniūnijos vyresnioji specialistė Loreta Varnienė.

Šia žinia pasidalino rajono savivaldybės atstovė spaudai Daiva Zimblienė.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų