Atsisveikino su ilgamete savivaldybės darbuotoja

Z. Kurmelienė savivaldybėje buvo pagrindinė bendrųjų reikalų ir dokumentų valdymo specialistė. Z. Kurmelienė savivaldybėje buvo pagrindinė bendrųjų reikalų ir dokumentų valdymo specialistė.

Daiva ZIMBLIENĖ

Rajono savivaldybės atstovė spaudai

Vasario 29 dieną Ukmergės rajono savivaldybės vadovai ir administracijos darbuotojai atsisveikino su savo darbinę veiklą baigusia ilgamete, beveik keturis dešimtmečius dirbusia darbuotoja Zina Kurmeliene.

Z.Kurmelienė savivaldybėje buvo pagrindinė bendrųjų reikalų ir dokumentų valdymo specialistė. Tuometį Vilniaus pedagoginį institutą baigusi bei lietuvių kalbos ir literatūros mokytojos specialybę įgijusi Z. Kurmelienė savivaldybės pastate pradėjo dirbti dar 1986 metų gruodį. Per tą laiką ne kartą keitėsi moters užimamos pareigos bei skyrių, kuriuose dirbo, pavadinimai, tačiau darbo pobūdis išliko beveik tas pats – ilgą laiką ji formavo personalo politiką, vykdė personalo administravimo funkcijas, organizavo tarybos darbą, užtikrino tinkamą dokumentų administravimą bei valdymą ir kt.

Už ilgametį profesionalų ir atsakingą darbą, nuoširdų bendravimą ir bendradarbiavimą, žmogiškumą, energiją, žinias ir sugebėjimus, atiduotus darbui Ukmergės rajono savivaldybėje, administracijos direktorė Inga Pračkailė įteikė Z. Kurmelienei padėkos raštą.

„Ačiū už tiek darbo metų, praleistų šioje įstaigoje, ačiū, kad buvome kolegos, ačiū už nuoširdų darbą. Jūs esate mūsų vedėjų vedėja, ko gero, su daugiausia administracijos direktorių dirbusi ir juos dažnai pavadavusi savivaldybės darbuotoja. Ne vienam iš mūsų buvote mokytoja ir ramstis, ne vieną savivaldybės darbuotoją esate ir sutuokusi.

Dar kartą nuoširdžiai dėkoju už tą bendrystę, už tą pagalbą ir meilę kiekvienam. Niekada nemačiau jūsų susiraukusios ar piktos, esate visada gerai nusiteikusi ir su šypsena. Išlikite tokia visada ir būkite sveika, gyvenkite sau bei keliaukite keliaukite keliaukite!“ – kalbėjo Ukmergės rajono savivaldybės meras Darius Varnas.

Daug gražių ir šiltų žodžių Z. Kurmelienei negailėjo ir kiti kolegos, pabrėždami, kad Zina yra moteriškumo, takto bei kolegiškumo pavyzdys ir dirbti su tokiu žmogumi buvo didelė garbė.

„Man visada patiko mano darbas, man patiko, ką darau, kuo gyvenu... Tai turbūt ir yra svarbiausia. Dirbau, domėjausi, mokiausi, man patiko dirbti čia. Ir su dokumentais, ir su tarybos nariais, ir rinkimų komisijoje. Man visada rūpėjo, kas ir kaip vyksta savivaldybėje, man nebuvo nesvarbu, kokie mes, kaip mes atrodome, kaip elgiamės, ką apie mus kalba, koks savivaldybės įvaizdis. O darbe buvo visko – ir labai gerų dienų, ir klaidų, ir padėkų, buvo net nuobauda... Kas nedirba, tas neklysta. Gal todėl kartais santūriai žvelgiau ir į kolegų klaidas bei stengiausi padėti jas ištaisyti, o ne burnoti, kad esi toks ar anoks.

Šiandien man labai gera girdėti jūsų vertinančius žodžius. Ačiū jums visiems! Mano mokytoja baigiant mokyklą parašė tokius žodžius: „Gyvenimas eina nešdamas skausmą ar nematydamas kelio iš džiaugsmo.“ Taigi linkiu mums visiems kuo daugiau džiaugsmo visur – santykiuose, susitikimuose, bendravime, tiesiog namuose. Ir viskas bus gerai“, – sakė Z. Kurmelienė.

To paties linkime ir buvusiai kolegei. Ir dar – sveikatos, sėkmės bei džiaugsmo, gražių gyvenimo akimirkų.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų