Gaisrą sukėlė elektros instaliacija

Ukmergės priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos duomenimis, praėjusią savaitę kilo du gaisrai, gauti pranešimai ir apie pagalbos besišaukiančius žmones.

Sausio 20-ąją pranešta, kad Ukmergėje, Kapinės gatvėje, namo duše dega elektros instaliacija. Atvykus ugniagesiams, dviejų aukštų medinio namo, kurio stogas dengtas skarda, pirmojo aukšto koridoriaus pertvaroje ir perdangoje smilko elektros instaliacija.

Gelbėtojams teko išardyti apie 1 kv. m pertvaros ir apie 3 kv. m perdangos. Gesinant buvo sulietos dušo ir koridoriaus patalpos. Iki tarnybos atvykimo vyras, gesindamas gaisrą, susipjaustė rankas. Žaizdas apžiūrėjo į įvykį iškviesti medikai.

Sausio 21-ąją Pabaisko seniūnijos Varinės kaime, dviejų aukštų mūrinio keturių butų namo kamine degė suodžiai.

Sausio 18-ąją gautas pranešimas, kad Šešuolių seniūnijos Mišniūnų kaime senolis, dėl galimai sutrikusios sveikatos, negali atsikelti iš lovos ir neatidaro užrakintų durų. Gelbėtojai, panaudoję laužtuvą, atidarė duris ir įleido greitosios medicinos pagalbos darbuotojus bei policijos pareigūnus.

Sausio 20-ąją Ukmergėje, Šviesos gatvėje, namuose nukrito ir negalėjo pasikelti senolė. Ji gulėjo ant žemės, o durys buvo užrakintos iš vidaus. Gelbėtojai į namą pateko pro langą bei įleido medikus ir policijos pareigūnus.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų