Vienas žmogus gaisre žuvo, kitas – sužeistas

Skaistės Vasiliauskaitės-Dančenkovienės nuotr. Užsidegusiame pastate gelbėtojai rado gulintį vyrą. Skaistės Vasiliauskaitės-Dančenkovienės nuotr. Užsidegusiame pastate gelbėtojai rado gulintį vyrą.

Ukmergėje per kelias pastarąsias dienas kilusių gaisrų metu vienas vyras liepsnose žuvo, o kitas dėl sužalojimų buvo nugabentas į ligoninę.

Penktadienio vakarą, apie 21 val., priešgaisrinė gelbėjimo tarnyba gavo pranešimą, kad Vidiškių seniūnijoje, Palivarko kaime, atvira liepsna dega vagonėlis.

Atvykus ugniagesiams, atvira liepsna degė medinis vagonėlis, apkaltas skarda.

Vagonėlis buvo beveik sudegęs. Apie 22 val. užgesinus gaisrą, jame rastas stipriai apdegusio nenustatytos tapatybės vyriškos lyties kūnas. Pasak ugniagesių, sunkiai atpažįstamas. Vėliau paaiškėjo, jog žuvo 1962 metais gimęs vyras.

Vagonėlis sudegė visiškai. Įtariama, kad gaisras galimai kilo dėl be priežiūros paliktos įjungtos dujinės viryklės.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Šeštadienį, apie 22 val., Ukmergėje, Kauno gatvėje, degė 23-iu numeriu pažymėtas apleistas medinis namas.

Prieš tai skelbta, kad šį pastatą ketinama nugriauti ir jo vietoje  statyti prekybos paskirties pastatą.

Atvira liepsna degusioje patalpoje užgesinus ugnį, gelbėtojai rado gulintį vyrą. Jis buvo sąmoningas. Pastate buvo daug tuščių svaigalų butelių. Ugniagesiai išnešė vyrą ir perdavė medikams, nukentėjusysis buvo nuvežtas į ligoninę.

Skelbiama, kad ugniagesiai gesindami nuardė apie 100 kvadratinių metrų šiferinės stogo dangos. Apdegė apie 30 kvadratinių metrų perdangos ir apie 10 kvadratinių metrų grindų.

Prieš vidurnaktį gaisras buvo likviduotas, jo priežastį aiškinasi tyrėjai. Manoma, kad gaisras galėjo kilti dėl neatsargaus elgesio su ugnimi.

Sekmadienį namas degė Siesikų seniūnijoje, Belazariškių kaime. Atvykus ugniagesiams medinis ūkinis pastatas liepsnojo atvira liepsna, šiferinis stogas buvo jau įkritęs. Gaisro metu nudegė stogas, vandeniu sulietas pastato vidus ir jame buvę ūkio apyvokos daiktai. Iš ūkinio pastato išnešta 30 vištų.

Praėjusią savaitę mūsų rajone kilo ir daugiau gaisrų.

Kovo 18 d. Šešuolių seniūnijoje, Liaušių kaime, degė elektros pastotė. Dūmai buvo matyti net nuo gatvės, o netoliese esančiose fermose yra laikomi gyvūnai, tad nerimauta dėl didelių nuostolių. Atvykus ugniagesiams, pastotė degė atvira liepsna, išdegė vidus, aprūko išorė, nudegė stogas.

Kovo 21 d. mieste, S. Daukanto gatvėje, degė 15-os arų pernykštės žolės plotas. Tą pačią dieną Deltuvos seniūnijoje, Atkočių kaime, gyventojo dūmtraukyje degė suodžiai.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų