Degė gyvenamieji namai ir apleistas pastatas

Ukmergės rajone praėjusią savaitę degė du gyvenamieji namai ir apleistas pastatas.

Balandžio 25 d. gyvenamasis namas užsidegė Vepriuose. Atvykę Ukmergės priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos vyrai rado atvira liepsna degantį medinio namo skardinio stogo kraigą. Nudegė ir išardyta apie 20 kv. m stogo konstrukcijų. Pastato vidus buvo sulietas vandeniu.

Balandžio 25 d. pranešta, kad mieste, Vilniaus gatvėje, iš apleisto mūrinio pastato rūksta dūmai. Atvykus, paaiškėjo, kad dūmai rūksta iš apleistos buvusios mokyklos sporto salės. Viduje degė medinės grindys – iki atvykstant ugniagesiams spėjo išdegti keli kvadratiniai metrai.

Balandžio 26 d. Deltuvos seniūnijos Dainavos kaime užsidegė dviejų aukštų namas. Atvykus, atvira liepsna degė ir stogas, ir antras aukštas. Iš namo buvo išvesti trys žmonės. Skelbiama, kad jie nenukentėjo, medikai juos apžiūrėjo vietoje. Išdegė namo antras aukštas ir koridorius, sudegė mediniai laiptai ir namų apyvokos daiktai. Pirmas aukštas sulietas vandeniu. Nudegė ir išardyta apie 15 kv. m stogo dangos.

Ukmergės priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos gelbėtojai praėjusią savaitę atliko ir nemažai gelbėjimo darbų. Dėl staiga užgriuvusio sniego ant kelių ir elektros laidų griuvo medžiai – gauta 11 pranešimų apie ant važiuojamosios kelio dangos užvirtusius medžius.

Balandžio 26 d. gautas pranešimas, kad kitame mieste gyvenanti moteris negali susisiekti su Ukmergėje, Deltuvos gatvėje, gyvenančia sergančia sunkiai vaikštančia savo mama.

Atvykę gelbėtojai į butą 5-ame aukšte pateko išlaužę medines duris. Į vidų buvo įleisti medikai ir policijos pareigūnai.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų