Ukmergėje automobilis partrenkė ir sužalojo per pėsčiųjų perėją ėjusią moterį.

Nelaimė nutiko pirmadienį, sausio 8-ąją, prieš pat vidurdienį Vytauto gatvėje. Perėjoje, esančioje šalia buvusios vaikų bibliotekos pastato, gyventoją kliudė 1943 m. gimusio vyro vairuotas automobilis „Volvo“.

Smarkiai nukentėjusiai pėsčiajai (gim. 1965 m.) prireikė medikų pagalbos. Dėl daugybinių kaulų lūžių ji paguldyta į Ukmergės ligoninės Ortopedijos ir traumatologijos skyrių.

Kokios šio eismo įvykio priežastys, aiškinasi policija.

Vytauto gatvė – viena iš tų vietų mieste, kurioje automobilių eismas ypač intensyvus. Joje esančiose pėsčiųjų perėjose ne sykį būta nelaimių, tarp kurių – ir skaudžių.

Neretai avarijų kyla dėl vairuotojus apakinančios žiemą plieskiančios saulės. Todėl jiems primenama būti atidiems kelyje ir vairuoti saugiai.  

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Komentarai  

+2 # Danguolė 2018-01-10 20:47
Atrodo, kad jau vairuotojai nebepaiso pėsčiųjų perėjos ženklo. Vis partrenkiami pėstieji, einantys pėsčiųjų perėja. Kokia čia saulė pro apniukusį dangų išlindo Ukmergėje ir apžlibino 75 metų senolį vairuotoją?Gal senukui reikėjoo seniai padėti teises, jei nemato žmogaus, einančio perėja? Šitaip sužaloti niekuo dėtą moterį yra žiauru: pažeistas
stuburas, sulaužyti šonkauliai, raktikaulis, sutrenkta galva. Kokį skausmą reikia iškęsti.Juk nei vienas žmogus nenorėtų to patirti. Tarsi gyvenimas sustojo. Vairuotojai prie pėsčiųjų perėjų turi būti labai atidūs.
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
+5 # kritika 2018-01-11 12:26
nežinau ar tik vairuotojai visada kalti,nes pėstieji tapo kaip laukiniai žvėreliai : nesupranta kad ir patys turi apsidairyti, o ne bėgti į kelią nesvarbu už kokio atstumo mašina. juk perėja tai ne tunelis kad per ją mašinos nevažiuotų.Nuolatinė situacija - ant galvos kapišonas, rankose mobiliakas, ausyse ausinukas ir varau; arba kelios babytės pasivaikščiodamos kaip šaligatviu taip ir per perėją.
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
+2 # Nesutinku 2018-01-11 22:20
Tiesa ta, kad jūsų aprašytas kai kurių pėsčiųjų elgesys netinka konkrečiai situacijai, ne tas atvejis. Juk yra mačiusiųjų avariją žmonių, kurie galėtų paliudyti, kad vairuotojas tiesiog kaip žioplys važiavo nepaisydamas pėsčiosios. Gal jis tiesiog dėl senatvinio marazmo supainiojo stabdžių ir greičio pedalus ar pan. Tikiuosi, kad jis bent apsilankė ligoninėje ir atsiprašė siaubingai nukentėjusios moters.
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų