Viena po kitos rajoną sukrėtė kelios kraupios nelaimės. Vos per kelias dienas nužudyti du žmonės.

Pirmadienį apie 20.40 val. mieste, Vilniaus gatvėje, po tiltu prie Šventosios upės, žolėje buvo rastas žmogus. Vyras buvo sužalotas – nustatyta pjautinė žaizda.

Policija praneša, kad neblaivus žmogus, gim. 1963 m., buvo nuvežtas į Ukmergės ligoninę ir paguldytas gydyti į traumatologijos skyrių. Tačiau kitos dienos rytą ukmergiškis, deja, ligoninėje mirė.

Nepraėjo daug laiko, ir ikiteisminį tyrimą atliekanti policija nustatė įtariamąjį. Policijos teigimu, tai – irgi Ukmergės gyventojas. Antradienį jis buvo sulaikytas ir išvežtas į areštinę Vilniuje. Dėl asmens suėmimo kreiptasi į teismą.

Antradienio „Ukmergės žiniose“ rašėme apie Siesikų miestelyje įvykdytą žmogžudystę. Sekmadienio vakarą namuose išgertuvių metu žmona dūrė peiliu į krūtinę savo sutuoktiniui. Žmogus (gim. 1980 m.) mirė iš karto.

Įtariamoji (gim. 1978 m.) buvo neblaivi – jai nustatytas 2,7 promilės girtumas. Moteris taip pat buvo išvežta į areštinę.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Komentarai  

+4 # ???? 2018-06-23 11:22
o tai del ko gydytas traumatologijos sk, o ne reanimacijoj??? ar tiesiog-igulde girta-o ryte rado “atsalusi”??? kokia bus tikroji mirties priezastis?
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
0 # Rasa 2018-06-28 23:18
Kodel niekada neparaso zmogaus nei vardo,nei pavardes?
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų