Dalyvavo seniūnijų zoninėse varžybose

Virvės traukime puikiai pasirodė mūsų rajono vyrai. Virvės traukime puikiai pasirodė mūsų rajono vyrai.

Arvydas PĖŠINA

Savaitgalį Utenoje vyko XIII Lietuvos seniūnijų žaidynių zoninės varžybos. Jose dalyvavo 7 rajonų – Utenos, Ignalinos, Zarasų, Anykščių, Molėtų, Visagino ir Ukmergės komandos. Ukmergės rajonui atstovavo 6 rungčių 7 komandos iš įvairių seniūnijų.

Moterų tinklinio rungtyje ukmergiškės nugalėjo Ignalinos ir Zarasų komandas, pralaimėjo Visagino ir Utenos atstovėms ir užėmė trečią vietą.

Vyrai iš Deltuvos seniūnijos nugalėjo Anykščių varžovus, pralaimėjo uteniškiams ir visaginiečiams ir užėmė 5 vietą. Penktą vietą deltuviškiai užėmė ir smiginio varžybose.

Trečią vietą stalo teniso varžybose užėmė Ukmergės miesto seniūnijos komanda. Ji nugalėjo Ignalinos komandą, bet pralaimėjo varžovams iš Zarasų. Mūsų miesto komanda iškovojo antrą vietą šaškių varžybose – nugalėjo komandą iš Ignalinos, lygiosiomis sužaidė su varžovais iš Utenos ir Zarasų, ir pralaimėjo Anykščių komandai.

Geriausiai sekėsi šachmatininkams ir virvės traukikams. Šachmatininkai iš Ukmergės seniūnijos nugalėjo Anykščių ir Utenos komandas, o virvės traukikams iš Deltuvos seniūnijos nebuvo lygių.

Moterų tinklinio, šaškių, šachmatų ir virvės traukimo komandos dalyvaus rugsėjo 26 d. Palangoje vyksiančiose finalinėse seniūnijų sporto žaidynėse.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Komentarai  

0 # Crystal Bradd 2020-09-18 17:42
Aš beveik pasidaviau gyvenime, kai mano vyras pasakė, kad nori skyrybų, nes tai mane nustebino. Aš paklausiau jo, kokia problema, bet jis tiesiog pavargęs ir dabar domisi kita moterimi, tada mano instinktas man pasakė, kad kažkas negerai su juo, nes tai yra taip neįprasta, draugė supažindino mane su galingu vyru, vadinamu dr. Ajayi, ji man pasakė, kad jis yra tas žmogus, kuris po 2 metų skyrybų grąžino savo vyrą namo, aš parašiau burtų ratuką ir paaiškinau savo situaciją jam jis pasakė, kokia yra problema ir ką reikia padaryti, kad mano vyras persigalvotų dėl skyrybų, aš vykdžiau daktaro Ajayi nurodymą ir per dvi dienas pradėjau patirti savo vyro gėrį ir jis pasakė man jis nenori skyrybų, bet nori praleisti likusį gyvenimą su manimi. Jei susiduriate su bet kokia situacija, kurios jums nepatinka santuokoje ar santykiuose, susisiekite su dr. Ajayi savo „Viber“ arba „Whatsapp“ numeriu: +2347084887094 arba el. Paštu:
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų