Kultūros ir sporto šventė surengta Veprių stovyklos teritorijoje. Kultūros ir sporto šventė surengta Veprių stovyklos teritorijoje.

LPS „Bočiai“ Ukmergės rajono bendrijos valdybos narės, projektų koordinatorės Janinos Vanagienės parašytas projektas gavo finansavimą iš Ukmergės rajono savivaldybės.

„Bočių“ Ukmergės rajono bendrijos vadovė Vaidutė Sakolnikienė pasakojo, kad gautos lėšos buvo skirtos kultūros ir sporto šventei organizuoti. Ji surengta Veprių stovyklos teritorijoje.

„Esu labai dėkinga rėmėjams, be kurių nuoširdžios pagalbos mūsų pasibuvimas nebūtų toks šiltas ir jaukus“, – sako V. Sakolnikienė.

Padėkos žodžius ji skiria Veprių mokyklos-daugiafunkcio centro direktorei Ramutei Liubomirskienei, Veprių stovyklos projektų koordinatorei Jonei Palaimaitei, Veprių seniūnei Daliai Radzevičienei. Už dovanas – UAB „Rimi Lietuva“, UAB „Rokiškio pieno gamyba“ vadovams.

Prie šventės organizavimo daug prisidėjo koncertą surengę „Bočių“ choristai, choro seniūnė Rita Gri-gienė, vadovė Marija Barkauskienė, o Aldona Satkūnaitė su savo šokėjais pripildė energijos baterijas visai dienai...

Kad bočiai yra aktyvūs, o sportinės užduotys jiems įveikiamos, įrodė sporto šventės koordinatorė Janina Žvikevičienė.

„Iš keturių komandų laimėjo mūsų Garbės pirmininko Algimanto Kacevičiaus vadovaujama komanda, o pagrindinis visų dalyvių laimėjimas – šilta bendrystė“, – sako V. Sakolnikienė, dėkodama ir kitų senjorus vienijančių organizacijų vadovams Stanislovui Laurinavičiui, Valmantui Naraškevičiui ir jų komandų nariams, už ilgametę bendrystę – Valerijai Naraškevičienei.

„Bočių“ renginį nuotraukose įamžino Gražina Kolosova.

UŽ inf.

Paveikslėlių galerija

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų