Prasidės rekonstravimo darbai

Rajono savivaldybė skelbia, kad netrukus Klaipėdos gatvėje užvirs jos atnaujinimo darbai. Savivaldybės administracijos direktorius Stasys Jackūnas ir bendrovės „Ukmergės keliai“ generalinis direktorius Vytas Kromelis rugsėjo 20 dieną pasirašė „Susisiekimo komunikacijų (gatvės) paskirties statinio Klaipėdos gatvėje, Ukmergės mieste, rekonstravimo darbų“ sutartį.

Bendra projekto vertė – daugiau nei 2 mln. eurų. Projektas finansuojamas iš Lietuvos automobilių kelių direkcijos Kelių priežiūros ir plėtros programos bei savivaldybės biudžeto lėšų.

„Ukmergės keliai“ darbus planuoja vykdyti atskirais ruožais pagal bendrovės „TEC Infrastructure“ parengto techninio projekto etapus: I-as etapas (nuo Kauno g. iki P. Cvirkos g.), II-as etapas (nuo P. Cvirkos g. iki Ramygalos g.) ir III-ias etapas (nuo Ramygalos g. iki Žiedo g.). Sutartyje numatyta, jog darbai užtruks dvejus metus.

1 km 352 m ilgio Klaipėdos gatvėje bus įrengta nauja asfaltbetonio danga, šaligatviai, pėsčiųjų ir dviračių takai, lietaus nuotekų tinklai, rekonstruoti apšvietimo tinklai. 

Kadangi darbai bus vykdomi Ukmergės senamiesčio teritorijoje ir Ukmergės senojo miesto vietoje, atliekant žemės judinimo darbus, bus pasitelkti archeologai, o techninės priežiūros paslaugas teiks bendrovė „Pastatų diagnostika ir statyba“.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)

Komentarai  

+9 # Ramas 2018-09-26 21:19
nu idomu, ar vel nusamde kokia nors bankrutuojancia firma, kaip kad paupio gatves rekonstrukcijai? db dar gatve perknysta stovi palikta, ot renkonstrucija
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
+4 # ok 2018-09-28 15:48
Gal kas nors galit kreiptis i ka nors,kad uždraustu šitiems pusprociams toliau gadinti kelius,nes jau taip pravažiuoti nebeimanoma,tai jie nori sugadinti dar ir likusius,kurie dar palyginti yra normalus.Žvyrkeli užlyginkit,nepilnaprociai,jau antri metai žvyrkelis,beveik paciame centre.Nesuprantu,kaip jie nieko nebebijo,viskas leidžiama,pinigai nueina nežinia kur,keliai kaip po karo,sutartys sudaromos su bankrutuojanciomis firmomis ir t.t..
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
-8 # Ramui ir ok 2018-09-29 09:50
Jums viskas blogai. Dirba, tiesa, remontuoja kelius - negerai.
Mokate tik prasivardžiuoti, keiksnotis, kritikuoti, nors patys, kaip matosi iš Jūsų "komentarų" esate tikri berasčiai.
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
+3 # ok 2018-09-30 11:09
Tai jei jie tvarkytu,tai butu viskas tvarkoj,bet jie tik viska gadina,iškasa ir nesutvarko,ka,gal nesimato.Žinoma,sunku kai viskas išvogta dar prieš pradedant darbus.Pridare kalneliu,pristate saleliu sveiku protu nesuvokiamose vietose,ka,cia ne norint prisivogti taip daroma?O del klaidu,tai aš nesiruošiu nosiniu ar ilguju rašineti,svarbiausia,kad esmė yra aiški.O likusius sveikus kelius reikia gelbeti,kol ir ju nesugriove.
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
0 # Šiaip 2018-10-08 11:41
Tai gal pats padėjai vogti, kad taip viską žinai? O gatvės ir keliai per vieną dieną nesutvarkomi ir ne specialistui aišku.
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų