Kviečia į kaukių parodą

A. Girnienė sukūrė kaukių dizainą ir pati jas nunėrė. A. Girnienė sukūrė kaukių dizainą ir pati jas nunėrė.

Ukmergės rajono savivaldybės Vlado Šlaito viešosios bibliotekos skaitytojų aptarnavimo skyriuje surengtoje parodoje eksponuojamos Astos Girnienės sukurtos kaukės.

Parodoje pristatoma 16 kaukių. Dauguma jų buvo sukurtos Ukmergės kultūros centro mėgėjų teatro „Vilko pėdsakas“ performanso „Miesto metamorfozės“ konkretiems personažams, tokiems kaip Rudeninis Lapas, Parko Šnaresys, Užšalusi bala ar Asfaltas.

Autorė šias kaukes nėrė vąšeliu ir pati sukūrė visų jų dizainą. Lankytojai gali ne tik aš arti pamatyti kaukes, bet ir įsigilinti į personažų tekstus, kurie buvo sukurti aktorių, apmąstant savo santykį su Ukmerge, kaip miestu. Nuskenavus QR kodą galima išgirsti ir specialiai personažui pritaikytą ukmergiškio Gyčio Karapkevičiaus-Karapkos sukurtą muziką.

Paroda atidaryta kovo pabaigoje, minint Teatro dieną, ir bus eksponuojama iki šio mėnesio pabaigos. Balandžio 26 d. 17 val. lankytojai galės pamatyti ir paties kaukių performanso „Miesto metamorfozės“ fragmentus.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų