Laidos dalyvius „apšildo“ grupė iš Ukmergės

„Rockmergė“ ne tik dalyvauja koncertuose, bet ir kviečiama groti įvairiuose privačiuose renginiuose. Asmeninio archyvo nuotr. „Rockmergė“ ne tik dalyvauja koncertuose, bet ir kviečiama groti įvairiuose privačiuose renginiuose. Asmeninio archyvo nuotr.

Ukmergiškiai sėkmingai dalyvauja televizijos laidose ir projektuose. Šiuo metu per TV3 rodomo žaidimo „Miestas ar kaimas“ kūrėjai pasirinko muzikos grupę „Rockmergė“.

Šiame žaidime dalyvaujantys miesto ir kaimo gyventojai tarsi apsimaino vaidmenimis ir turi parodyti savo žinias, atsakyti į įvairius klausimus. Kiekvienoje laidoje galime išvysti ir ukmergiškius – čia skamba jų atliekama muzika.

Grupės narys Kasparas Ramonas pasakojo, kad projekto sumanytojams tiesiog reikėjo muzikinio fono. Dairytasi muzikantų, kurie savo muzika ne tik „nuspalvintų“ žaidimą, bet ir prisidėtų dalyviams atliekant muzikines užduotis.

„Mūsų grupės bosistas jau dirbęs su ta kompanija, turi patirties televizijoje kuriant, montuojant laidas“, – sakė jis. Vykdyta ir atranka, į kurią reikėjo nusiųsti savo dainų, nuotraukų.

Visų projekto laidų filmavimai jau prieš kurį laiką baigti. K. Ramonas pasakojo, kad vienos laidos filmavimas trukdavo visą dieną, kiekvienai iš jų tekdavo paruošti po šešis muzikinius intarpus. Prieš filmavimus muzikantai intensyviai repetuodavo Ukmergėje, Kauno gatvėje, įsikūrusioje „Rockmergės“ studijoje. Į televiziją gabendavosi ir savo instrumentus – būgnus, gitaras.

Pašnekovas džiaugiasi, kad visi grupės nariai įgijo naudingos ir smagios televizinės patirties: „Įspūdžiai – geri ir įsimintini. Šaunūs ir žmonės, su kuriais teko dirbti: prodiuseriai, laidos vedėjai, apšvietėjai, garso specialistai.“

Šios roko grupės nariai koncertuoja šešiese. Beveik visi jie – ukmergiškiai. „Tik dabar esam išsibarstę – kai kurie gyvena, mokosi, dirba Vilniuje. Tačiau dažnokai grįžta repetuoti į Ukmergę, mūsų studiją. Darbo – koncertinės veiklos – mums taip pat netrūksta“, – sako Kasparas.

„Rockmergė“ užsakymų turi jau keleriems metams į priekį. Prasidėjo kvietimai atvykti muzikuoti šią vasarą. „Tai – įvairūs renginiai, privatūs vakarėliai – gimtadieniai, vestuvės visoje Lietuvoje, – vardijo jis. – Kviečiasi tie, kurie pageidauja būtent mūsų atliekamo stiliaus dainų. Taip pat perdainuojame populiarius kūrinius.“

Tarp „Rockmergės“ pasirodymų – ir koncertai Amsterdame (Olandija) kartu su kitu iš Ukmergės kilusiu atlikėju, rokeriu Tomu Krivicku-Psichu.

Pastaruoju metu ypač daug laiko praleidžiama studijoje su bendraminčiais: repetuojama, kuriama, daromi įrašai. Kai kurios dainos įrašinėjamos su Psichu, kita ukmergiške, žinoma dainininke Raminta Naujanyte-Bjelle, reperiais iš Panevėžio.

Įgyvendinamas ypatingas projektas: bus išleista vinilinė plokštelė, nudžiuginsianti ne tik „Rockmergės“ gerbėjus, bet ir tuos klausytojus, kurie su meile prisimena ukmergiškį Joną Takarevičių-Lietų. Plokštelė, sako Kasparas, bus dviguba, joje – ir originalūs šio jauno anksti iškeliavusio kūrėjo įrašai, ir „Rockmergės“ muzikinės interpretacijos, atliekamos su skirtingais atlikėjais.

Pašnekovas taip pat pasidalijo kitokiais savo veiklos planais. Pramoginė veikla bus tęsiama ir Šventupės kempinge, kurį ne taip seniai pradėjo nuomotis iš Ukmergės turizmo ir verslo informacijos centro. „Pernai šioje vietoje organizavom porą renginių, jų numatoma ir šiemet. Pirmi metai, čia atėjus, nelengvi – reikia įdirbio. Tai upė „užsemia“, tai genda kas – juk viską reikia tvarkyti patiems ir rūpintis“, – neslepia jis.

Su kempingu susijusiuose šios vasaros planuose – ir stovykla su muzikantais, dainininkais.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų