Šlifavimas staklėmis: kokybiškas ir greitas medienos apdirbimas

Šlifavimo staklės -  įrankis, kuriame naudojamas sukamasis abrazyvinis ratas, skirtas pakeisti kieto, paprastai metalinio kūno formą ar matmenis. Daugumos rūšių šlifavimo įrenginiuose naudojamas šlifavimo diskas, pagamintas abrazyvinės medžiagos, silicio karbido arba aliuminio oksido.

Ratas yra pagamintas sumaišius pasirinktų dydžių abrazyvines granulių su sukibimo priemone (pvz., molio, dervos, gumos, šelako arba silikatinio soda) ir sulydant juos kartu apdeginant arba prišaudant. Rato laipsnis (kietumas) nustatomas pagal ryšį su abrazyvu.

Šlifavimas staklėmis – būdas apdirbti įvairias medžiagas. Viena iš jų yra mediena.

Infleks – medienos šlifavimo staklės už gerą kainą

Įmonė Infleks prekiauja kokybiškomis medienos šlifavimo staklėmis. Gali kilti klausimas, kam tokios staklės reikalingos? Jomis apdirbama mediena bei kitos medžiagos baldų gamybai. Šlifavimas staklėmis – darbas, kurio metu išlyginamas medienos gaminio paviršius, panaikinami dažymo metu atsiradę trūkumai. Šlifuoti galima švitriniu popieriumi arba elektriniais įrankiais. Tačiau greičiausia ir efektyviausia tai daryti šlifavimo staklėmis. Toks šlifavimo būdas yra ne tik pats greičiausias, bet ir kokybiškiausias.

Didelis staklių bei kitų įrenginių pasirinkimas įvairiems darbams atlikti

Pas mus galite rasti ne tik šlifavimo, bet ir pjovimo, briaunų klijavimo, frezavimo-dygiavimo staklių, CNC apdirbimo centrų, obliavimo, gręžimo, gręžimo-kaltavimo, universalių-kombinuotų, tekinimo, lukšto paruošimo, staklių, medienos džiovyklų, drožlių nutraukimo įrangos, medienos atliekų smulkintuvų, briketavimo presų, pastūmos mechanizmų, klijų užtepimo, įpakavimo mechanizmų, kompresorių.

Plačiajuostės šlifavimo-kalibravimo staklės

Turime 5 modelių šlifavimo-kalibravimo stakles: Sandya 1 S, Sandya 16 S, Sandya 600, Sandya 9 S EVO, Sandya 300. Visos jos yra itališkos.

Pirmojo modelio staklės Sandya 1 S tinka nedidelėms medienos apdirbimo įmonėms. Didžiausias šlifuojamo ruošinio plotis – 950 mm. Sandya 16 S šlifavimo-kalibravimo staklės yra galingesnės už pirmojo modelio. Jomis galima 2 arba 3 operacijų grupes. Sandya 600 staklės pasižymi universalumu. Jomis medieną galima ne tik šlifuoti, bet ir kalibruoti, paruošti faneruotas plokštes šlifavimui ir kt. Sandya 9 S EVO – pramoninės, tačiau palyginus nedidelių gabaritų staklės. Sandya 300 staklėmis galima atlikti 1 ar 2 operacijų grupes.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų