Gyvybinga ir atsinaujinusi veido oda su Cerave kosmetika

Itin jautri ir sausa oda yra ypač pažeidžiama žalingo išorės veiksnių poveikio. Deja, įprastų, prekybos centruose randamų veido priežiūros priemonių gali nepakakti, odos poreikiams patenkinti, ypač turint papildomų problemų, tokių kaip atopinis dermatitas. Kaip itin jautriai odai suteikti priežiūrą, kuri ne tik palengvintų nemalonius simptomus, bet ir diena iš dienos atkurtų odą ir padėtų išspręsti jos problemas? Susipažinkite su "CeraVe" prekės ženklu.

Kaip prižiūrėti itin jautrią odą?

Sausa ir jautri oda yra daug dirglesnė neigiamam išorės veiksnių, tokių kaip saulė, vėjas, šaltis ar vanduo, poveikiui. Ji dažnai į šiuos veiksnius reaguoja pernelyg jautriai: niežti, degina, šerpetoja, net šiek tiek patinsta ir pleiskanoja.

Todėl jautriai ir sausai odai keliami dideli priežiūros reikalavimai. Jautriai odai visų pirma reikia:

  • drėkinimo;
  • raminimo;
  • maitinimo;
  • greitesnių regeneracijos procesų.

Svarbiausia aprūpinti odą ingredientais, kurių jai labiausiai reikia, ir kartu apsaugoti ją nuo pernelyg didelio drėgmės praradimo. Norint tai padaryti, būtina atstatyti, o vėliau sustiprinti natūralų hidrolipidinį sluoksnį.

Jei iki šiol naudota kosmetika  neatitiko jūsų lūkesčių, atkreipkite dėmesį į dermokosmetiką. Tai produktai, sukurti atsižvelgiant į unikalius jautrios, reiklios ir probleminės odos poreikius. Vienas iš prekės ženklų, į kurį verta atkreipti dėmesį, yra "CeraVe". Jo produktų galite lengvai rasti internetinėse kosmetikos priemonių parduotuvėse, pavyzdžiui, https://rossi.lt/collections/cerave.

"CeraVe" kosmetika: atsakas į kiekvienos odos poreikius

Visi prekės ženklo produktai yra dermokosmetika, sukurta konsultuojantis su dermatologais. Dėl jų formulės be kvapiųjų medžiagų ir hipoalerginės formulės jautriai ir sausai odai suteikiama solidi drėkinimo ir raminimo dozė be dirginimo pavojaus.

"CeraVe" produktai visų pirma išsiskiria specialia formule, kuri palaipsniui drėkina odą visą dieną, suteikia raminamąjį poveikį ir komfortą. Produktų sudėtis pagrįsta žmogaus odoje natūraliai esančiais keramidais, todėl palengvėjimas ir regeneracija vyksta daug greičiau ir veiksmingiau. Be to, kosmetikos priemonių sudėtyje, be kita ko, yra riebalų rūgščių, kurios padeda visapusiškai atstatyti odą.

Tad, kuo išsiskiria amerikiečių kompanijos "CeraVe" produktai?

  • Kiekviename kreme yra trys odai vertingi keramidai.
  • MVE technologija. Priemonės per 24 valandas palaipsniui išskiria drėkinamąsias medžiagas ant odos.
  • Specialistų pasitikėjimu. CeraVe kosmetiką dažniausiai rekomenduoja dermatologai.
Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų