Kur kreiptis pagalbos, jei pirmą kartą savarankiškai imatės renginio organizavimo?

Jei neseniai tapote kokios nors visuomeninės bendruomenės aktyvo nariu ar net vadovu ir svajojate jai padovanoti įsimintiną renginį, tačiau jums trūksta organizacinės patirties, nenusiminkite. Tam reikale daug kas gali pagelbėti. O jeigu pagalbon pasikviesite internetinę įmonę: renginiopartneris.lt, tikrai nesigailėsite dėl tokio savo žingsnio.

Apie ką pirmiausiai reikia pagalvoti, prieš imantis renginio organizavimo?

Prieš imdamiesi renginio organizavimo pirmiausiai nuspręskite, kokios jis bus apimties, kiek žmonių jame dalyvaus, kurioje vietoje jis vyks – uždarose patalpose, po atviru dangumi ar didelės talpos paviljono tipo palapinėje. Verta apsispręsti, ar renginį vesite savomis jėgomis, ar samdysite profesionalų vedėją.

Kai visa tai žinosite, tada jau maždaug galėsite apskaičiuoti galimas šventės išlaidas ir po to galutinai pasirinkti, tai kas jūsų renginiui bus geriausia ir palankiausia. Tada pats laikas susisiekti su būsimu renginio organizavimo partneriu, aptarti ko ir kokiomis sąlygomis iš jo norėsite.

Kokių renginiui reikalingų priemonių ir atributikos klientams gali pasiūlyti renginių partneryste užsiimantis verslas?

Jei renginį, kurio dalyviai bus vaišinami užkandžiais ir gėrimais, planuojate organizuoti po atviru dangumi ir tuo pačiu norite, kad jo dalyviai būtų apsaugoti nuo netikėtai užklupusių kritulių, tada jums bus reikalinga didelė palapinė arba paviljono tipo stoginė.

Kadangi joje reikia susodinti renginio dalyvius, tam prireiks keliasdešimt kėdžių arba ilgų suolų ir stalų. Kad šie baldai užimtų kuo mažiau vietos, jie turi būti sulankstomi. Kad apsirūpinimas tokiais baldais kainuotų kuo pigiau, geriausia būtų juos išsinuomoti numatytam laikui, negu nusipirkti.

Ką renginių organizavimo partneriai dar gali pasiūlyti savo klientams?

Jei sumanėte vietos bendruomenei organizuoti renginį susidedantį iš dviejų dalių, pirmojoje dalyje pasiūlydami koncertinę programą, o antrojoje – pasisėdėjimą prie vaišių, tada renginio partneriai jums dar galės pasiūlyti ne tik įgarsinimo bei apšvietimo technine įrangą, kokybišką jos aptarnavimą, bet pagal esamą poreikį pristatyti ir įrengti kompaktišką arkinę sceną arba nedidelę sceninę pakylą.

Savarankiška šių priemonių paieška ir pritaikymas renginiui būtų per daug sudėtingas uždavinys. O kai reikalo imasi profesionalai, bendruomenės aktyvas gali jaustis ramiai ir kartu su kolektyvu mėgautis šauniai leidžiamu laisvalaikiu.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų