Spausdinti šį puslapį

Daugiabučio namo bute nužudyta moteris

Pirmadienį Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Ukmergės rajono policijos komisariato kriminalistai gavo operatyvinės informacijos, kad Ukmergės mieste, viename iš daugiabučių namų, bute yra nužudyta moteris. Pareigūnai nuvyko nurodytu adresu. Bute iš tiesų buvo rasta negyva moteris, su mušimo žymėmis veide. Įtariama, kad ji yra nužudyta. Nustatyta, kad mirusioji yra A.S. (g. 1953 m.).

Dėl nužudymo Ukmergės rajono policijos komisariate buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas. Pareigūnai nustatė, kad išvakarėse bute, kuriame A.S. gyvena kartu su sugyventiniu N.O., buvo girtaujama. Kilus konfliktui, sugėrovai sumušė A.O. ir paliko.

Pareigūnai iškarto į Policijos komisariatą pristatė tris įtariamuosius. Įtarimai dėl nužudymo pareikšti Ukmergės miesto gyventojams – A.S., gimusiam 1970 m., V.O. , gimusiai 1963 m. ir A.K., gimusiai 1966 m. A.S. ir V.O. yra sulaikyti dviem paroms ir uždaryti į areštinę. V.O. yra policijai buvo žinoma, anksčiau teista už vagystes. Ateityje bus kreipiamasi į teismą dėl kardomųjų priemonių skyrimo įtariamiesiems.

PK inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)