Spausdinti šį puslapį

Rengs labdaros akciją

Ore sklan­dan­ti ku­pi­na gė­rio ka­lė­di­nė dva­sia ska­ti­na žmo­nes at­si­gręž­ti į vie­ni­šus, lau­kian­čius pa­gal­bos, pa­ra­mos. Vie­na to­kių pro­gų – tra­di­ci­nis Ka­lė­di­nis kon­cer­tas Kul­tū­ros cen­tre.

Šia­me kon­cer­te ant­rą­ją šv. Ka­lė­dų die­ną 14 val. pa­si­ro­dys Me­no mo­kyk­los Mu­zi­kos sky­riaus mo­ki­niai, Ne­įga­lių­jų drau­gi­jos vo­ka­li­nis an­sam­blis ,,Sva­ja“, kul­tū­ros cen­tro cho­rai ir vo­ka­li­niai an­sam­bliai, jau­nie­ji šo­kė­jai, ei­les skai­tys Le­o­no­ra Jan­ke­liū­nie­nė. Sce­no­je iš vi­so pa­si­ro­dys 22 ko­lek­ty­vai ir at­li­kė­jai.

Žiū­ro­vai, įsi­gi­ję bi­lie­tą, taps lab­da­ros ak­ci­jos da­ly­viais. Lab­da­ros bi­lie­to kai­na nuo 10 li­tų. Ak­ci­jos me­tu su­rink­tos lė­šos bus per­duo­tos Žel­vos se­ne­lių na­mams.

Iki šiol tra­di­ci­nė lab­da­ros ir ge­ru­mo ak­ci­ja „Do­va­no­ki­me vil­tį pa­sveik­ti ma­žie­siems uk­mer­giš­kiams“ vyk­da­vo Mies­to šven­tės me­tu. Lė­šų jai au­ko­da­vo ne tik į kon­cer­tą at­ėję uk­mer­giš­kiai, bet ir įmo­nės, or­ga­ni­za­ci­jos. Ta­čiau šie­met nu­tar­ta tra­di­ci­nę ak­ci­ją per­kel­ti į ka­lė­di­nį lai­ko­tar­pį, kai stip­res­nė lab­da­ros ir ge­ru­mo dva­sia.

Kul­tū­ros cen­tro di­rek­to­rė Ra­sa Grau­ži­nie­nė ti­ki­si, kad to­kia ak­ci­ja Ka­lė­di­nio kon­cer­to me­tu taps tra­di­ci­ne ir at­si­ras ga­li­my­bė kas­met pa­rem­ti ser­gan­čius vai­kus, Vai­kų glo­bos na­mus, li­go­nius, žmo­nes, dėl gais­rų pra­ra­du­sius ma­te­ria­li­nes ver­ty­bes.

Pa­au­ko­ti lab­da­ros ak­ci­jai ga­li­ma ir per­ve­dant lė­šas į kul­tū­ros cen­tro są­skai­tą: LT607010900000142587, AB Ūkio ban­kas Uk­mer­gės fi­lia­le. Mo­kė­ji­mo pra­ne­ši­me rei­kia nu­ro­dy­ti, kad lė­šos au­ko­ja­mos lab­da­ros ak­ci­jai. Per­ve­da­mų pi­ni­gų lau­kia­ma iki Tri­jų ka­ra­lių.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)