Spausdinti šį puslapį

Savivaldybėje – naujas darbuotojas

Bu­vęs il­ga­me­tis UAB „Uk­mer­gės ener­gi­ja“ va­do­vas Juo­zas Al­gir­das Kup­čins­kas įdar­bin­tas ra­jo­no sa­vi­val­dy­bė­je. Nuo ba­lan­džio 3 die­nos jis dir­ba Že­mės ūkio ir in­fra­struk­tū­ros sky­riu­je spe­cia­lis­tu cen­tra­li­zuo­tos ši­lu­mos tie­ki­mo klau­si­mais.

 

67 me­tų J. A. Kup­čins­kas pri­im­tas pa­gal dar­bo su­tar­tį. Su juo pa­si­ra­šy­ta ter­mi­nuo­ta dar­bo su­tar­tis iki šių me­tų gruo­džio 31 die­nos.

Iš „Uk­mer­gės ener­gi­jos“ va­do­vo pa­rei­gų, ku­rias ėjo 22 me­tus, J. A. Kup­čins­kas pa­si­trau­kė 2010 me­tų sau­sio mė­ne­sį. Ben­dro­vės ak­ci­nin­kams jis pats pa­ra­šė pra­šy­mą nu­trauk­ti dar­bo su­tar­tį.

Tuo­met di­rek­to­rius ne­nei­gė, kad įtam­pa tarp jo ir val­dy­bos at­si­ra­do, sa­vi­val­dy­bei nu­spren­dus pra­dė­ti nuo­mos su­tar­ties nu­trau­ki­mą su ši­lu­mos ūkio nuo­mi­nin­kais.

Su­tar­tis su ši­lu­mos ūkį nuo­mo­ju­sia „Mies­to ener­gi­ja“ netrukus bu­vo nu­trauk­ta.

Tur­to iš „Mies­to ener­gi­jos“ pe­rė­mi­mo ko­mi­si­jos pir­mi­nin­kui Gri­go­ri­jui Mal­ča­no­vui J. A. Kup­čins­kas tuo­met pa­ta­ri­nė­jo įvai­riais klau­si­mais.

Vė­liau kal­ti­nant nu­te­ki­nus įmo­nės in­for­ma­ci­ją ir pa­žei­dus dar­bo su­si­ta­ri­mą „Mies­to ener­gi­ja“ jį ap­skun­dė teis­mui. Šio­je by­loj ga­lu­ti­nis spren­di­mas dar nė­ra pri­im­tas.

Taip pat kol kas nė­ra pri­im­tas ga­lu­ti­nis spren­di­mas dėl Uk­mer­gės ra­jo­no sa­vi­val­dy­bės ir „Mies­to ener­gi­jos“ su­tar­ties nu­trau­ki­mo. Aukš­čiau­sios ins­tan­ci­jos teis­mas šią by­lą tu­rė­tų nag­ri­nė­ti jau šį mė­ne­sį.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)