Spausdinti šį puslapį

Ramino, kad pjaunami tik avariniai medžiai

Į re­dak­ci­ją pa­skam­bi­nęs uk­mer­giš­kis Vy­tau­tas bai­mi­no­si, kad pra­de­da­mas pjau­ti Uk­mer­gės cen­tre, prie Lais­vės pa­min­klo, esan­tis par­kas. Vy­ro ma­ny­mu, taip ne­tek­tu­me mies­to pa­si­di­džia­vi­mo – se­nų, la­kių me­džių, o kar­tu ir sa­vo is­to­ri­jos bei eko­lo­gi­jos.

Gedimino Nemunaičio nuotr. Pjaunami avariniai medžiai.


 

Uk­mer­gės ra­jo­no sa­vi­val­dy­bės Ap­lin­ko­sau­gos ir vie­šo­sios tvar­kos sky­riaus ve­dė­ja Vi­li­ja Gra­baus­kie­nė pa­ti­ki­no, kad par­kas tik­rai ne­pjau­na­mas. Pa­ša­lin­ti tik se­ni ava­ri­niai, pa­sta­tų link pa­kry­pę me­džiai. Juos įver­ti­no ir to­kį spren­di­mą pri­ėmė spe­cia­li su­da­ry­ta ko­mi­si­ja.

Tie­sa, pa­sak ve­dė­jos, yra nu­ma­ty­ta vi­sos aikš­tės ir par­ko re­konst­ruk­ci­ja. Aiš­ku, ji pa­lies ir žel­di­nius. Ta­čiau vi­sa tai – tik­rai ne šių me­tų, bet at­ei­ties pla­nai.

Autorė: Vil­ma NEMUNAITIENĖ

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)