Spausdinti šį puslapį

Rengia mokyklinių prekių rinkimo akciją

Ar­tė­jant moks­lo me­tams tė­vams ten­ka di­de­lis už­da­vi­nys nu­pirk­ti sa­vo at­ža­loms bū­ti­niau­sias mo­kyk­li­nes pre­kes. La­biau­siai dėl to ne­ri­mau­ja sun­kiai be­si­ver­čian­čios ir dau­gia­vai­kės šei­mos, ku­rios į mo­kyk­lą iš­lei­džia ne vie­ną ir ne du vai­kus.

 

Aso­cia­ci­ja „Ne­ri­bo­tų ga­li­my­bių fon­das“ jau šeš­tą kar­tą Lie­tu­vo­je or­ga­ni­zuo­ja so­cia­li­nę ak­ci­ją „Būk pir­mū­nas“.

Rug­pjū­čio 22–24 die­no­mis ak­ci­jos sa­va­no­riai pre­ky­bos tin­klo MAXIMA par­duo­tu­vė­se rinks mo­kyk­li­nes pre­kes vai­kams iš sun­kiai be­si­ver­čian­čių šei­mų.

Lie­tu­vos so­cial­de­mok­ra­ti­nio jau­ni­mo są­jun­gos na­riai yra ak­ty­vūs šios ini­cia­ty­vos tal­ki­nin­kai. Šie­met į ben­drą tin­klą įsi­trau­kia ir Uk­mer­gės sky­riaus jau­ni­mie­čiai, to­dėl ne­nu­steb­ki­te, kai ak­ci­jos die­no­mis be­si­lan­kant MAXIMA pre­ky­bos cen­truo­se Uk­mer­gė­je sa­va­no­riai pa­pra­šys jū­sų tap­ti ak­ci­jos rė­mė­jais.

Su­rink­tos mo­kyk­li­nės pre­kės iki rug­sė­jo 10-osios bus iš­da­lin­tos vai­kams, ku­riems la­biau­siai to rei­kia.

No­rin­tie­ji tap­ti sa­va­no­riais ga­li skam­bin­ti tel. 8 612 01193 ak­ci­jos ko­or­di­na­to­rei Skais­tei Va­si­liaus­kai­tei.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)