Spausdinti šį puslapį

Jasiuliškių namai šventė jubiliejus

Vidos Olšauskienės nuotr. Jasiuliškių socialinės globos namuose – jubiliejų šventė. Vidos Olšauskienės nuotr. Jasiuliškių socialinės globos namuose – jubiliejų šventė.

Skambant kamerinei muzikai praeitą savaitę buvo pagerbti šįmet jubiliejaus sulaukę Jasiuliškių socialinės globos namų gyventojai bei jų darbuotojai.

Tai – tradicinis globos namų renginys, švenčiamas kartą per metus. Švenčiamas vienu metu visų sukaktuvininkų. Kartu – ir gyventojų, ir darbuotojų.

Šįmet tokių susidarė 34. O jubiliejų būta įvairių: nuo 20 iki 80 metų. Pasveikintos ir vyriausios namų gyventojos. Joms šįmet sukako 86-eri. Tai – Marijona Dalinkevičienė ir Jadvyga Kristina Višnevska. Na, o Jasiuliškių socialinės globos namų ansamblio „Melodija“ įkūrėjui ir vadovui Albertui Jusiui šįmet – 90.

Visiems sukaktuvininkams buvo įteiktos dovanėlės ir gėlės. Bet didžiausia dovana jubiliatams buvo jiems skirti šilti ir pagarbūs žodžiai. Jubiliatus sveikino Zarasų, Prūdiškių, Utenos socialinės globos namų, Gerontologijos ir reabilitacijos centro, Ukmergės rajono savivaldybės  ir Vidiškių seniūnijos atstovai.

Buvo atvykęs ir Socialinių paslaugų priežiūros departamento prie Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos direktorius Alvydas Masiulis.

Prie arbatos ir kavos staliukų kartu su gimimo dieną švenčiančiais globos namų gyventojais sėdėjo ir jų artimieji – Jasiuliškių socialinės globos namų administracija į šią šventę juos visada pakviečia.

Šventinę nuotaiką sukūrė dainininkė Evelina Basevičiūtė-Eva bei vietinis globos namų ansamblis „Melodija“.

Jasiuliškių socialinės globos namuose šiuo metu gyvena 280 globotinių.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)