Spausdinti šį puslapį

Specialiąsias tarnybas sukėlė užlipęs ant kamino

Dainiaus Vyto nuotr. Dainiaus Vyto nuotr.

Bendrasis pagalbos centras skelbia apie neramią lapkričio pirmosios naktį, kurią teko praleisti Ukmergės specialiosioms tarnyboms.

 49 min. po vidurnakčio Bendrajame pagalbos centre skubios pagalbos telefono numeriu 112 gautas pranešimas, kad Ukmergėje Antakalnio g. 60, vyras užlipo į 50 m aukščio šilumos bokštą ir nenori nulipti.

Į įvykio vietą išsiųstos Vilniaus apskrities priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos (informacija apie įvykį perduota Vilniaus greitosios medicinos pagalbos stočiai, Vilniaus apskrities vyriausiajam  policijos komisariatui).

„Daynews“ skelbia, kad žmogus minėjo, jog turi ginklą bei reikalavo susitikimo su gerai Lietuvoje žinomais žurnalistais. Nesulaukęs žiniasklaidos dėmesio apie 6 val. 30 min. jis nulipo...

Į tokius iškvietimus reaguojantys priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos, policijos bei greitosios medicinos pagalbos darbuotojai pastebėjo, jog panašių įvykių ypač padaugėja esant mėnulio pilnačiai. Į šį kaminą jau ne pirmą kartą užlipa pašalinis žmogus.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(3 balsai)