Spausdinti šį puslapį

Gatvės atkarpa atverta po rekonstrukcijos

Bendrovės „Ukmergės keliai“ kelininkai dviem vientiso asfalto dangos sluoksniais perliejo gatvės atkarpą.  Dainiaus Vyto nuotr. Bendrovės „Ukmergės keliai“ kelininkai dviem vientiso asfalto dangos sluoksniais perliejo gatvės atkarpą. Dainiaus Vyto nuotr.

Po kelis mėnesius trukusios rekonstrukcijos vairuotojams ir pėstiesiems vėl atverta Vasario 16-osios gatvės atkarpa prie Ukmergės turgavietės (nuo Klaipėdos g. iki A. Smetonos g.).

Bendrovės „Ukmergės keliai“ kelininkai dviem vientiso asfalto dangos sluoksniais perliejo 380 metrų ilgio šios gatvės atkarpą. Taip pat įrengė šaligatvį, o prie miesto turgavietės – dvi šiuolaikiškas ir apšviestas automobilių stovėjimo aikšteles (viena jų yra 890, o kita – 544 kv. m ploto), kuriose vienu metu tilps 70–80 transporto priemonių.

„Beliko tik atlikti baigiamuosius darbus – pasėti žolytę, pastatyti kelio ženklus ir kt. Iki birželio mėnesio planuojame atnaujinti ir A. Smetonos gatvės atkarpą (nuo Deltuvos g. iki Vasario 16-osios g.)“, – sakė Robertas Paulauskas, bendrovės „Ukmergės keliai“ objekto vadovas.

Visi darbai vykdomi pagal pernai Ukmergės rajono savivaldybės ir bendrovės „Ukmergės keliai“ pasirašytą „Ukmergės miesto A. Smetonos, Vasario 16-osios gatvių ir prie jų esančių viešųjų erdvių rekonstravimo ir kapitalinio remonto darbų“ sutartį.

Projekto įgyvendinimo metu taip pat bus sutvarkytas Klaipėdos gatvės skveras. Čia numatyta įrengti pėsčiųjų ir dviračių takus, paviršinių nuotekų tinklus ir drenažą, apšvietimą. Turėtų pasikeisti ir aplinka prie naujojo Tolerancijos centro Vasario 16-osios gatvėje. Jo rekreacinėje zonoje atsiras automobilių stovėjimo aikštelė, bus įrengtas drenažas, apšvietimas ir kt.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)