Spausdinti šį puslapį

3 dalykai, kuriuos reikia žinoti prieš įsigyjant naują lovą

Miegodami praleidžiame trečdalį savo gyvenimo, todėl svarbu užtikrinti, kad lova suteiktų kuo didesnį komfortą. Senas ir nepatogus baldas gali turėti rimtų pasekmių gyvenimo kokybei. Prieš renkantis lovą, būtina žinoti keletą esminių dalykų, kurie leis išsirinkti tinkamą ir jūsų poreikius tenkinantį daiktą. Taigi, peržvelkime 3 esminius akcentus, į kuriuos reikia atkreipti dėmesį.

1. Kambario dydis

Didelis miego baldas kompaktiškame kambaryje nėra geriausias erdvės išnaudojimo sprendimas. Įsigijus per didelę lovą, nelieka vietos kitiems baldams ir patogiam praėjimui. Todėl, prieš priimdami galutinį sprendimą, įsitikinkite, kad daiktas neužgoš didžiosios dalies kambario ir neapribos jūsų judesių patalpoje.

Nuo sienos ir kitų kambario baldų turi būti apie 55–60 cm tarpas, leidžiantis patogiai judėti. Patarimas besidairantiems naujo pirkinio – išmatavę laisvą vietą, ją pažymėkite lipnia juostele ar kitais jums patogiais būdais. Tai leis lengviau įvertinti galimo baldo matmenis. Prekių apraše rasite visą reikiamą informaciją, kuri leis lengvai išsirinkti tinkamiausią baldą.

2. Miegamojo lokacija namo plane

Prieš įsigyjant lovą, taip pat svarbu atsižvelgti, kaip lengvai galima pasiekti miegamąjį. Jeigu jūsų praėjimas į kambarį yra itin siauras, o įsigijote didesnio dydžio lovą, galite susidurti su transportavimo sunkumais. Todėl būtinai atkreipkite dėmesį ar lovą lengva transportuoti ir kokiais būdais ją galima atgabenti į jūsų poilsio erdvę.

3. Baldo kokybė

Siekiant ilgaamžės investicijos, svarbu įsitikinti, kad patrauklus pristatymas išties atspindi kokybę. Reikėtų atsižvelgti į sumanų dizainą, papildomas funkcijas, medžiagas, iš kurių pagaminta lova. Iš tvarių medžiagų pagaminti baldai džiugins ilgaamžiškumu, komfortu ir nereikės jaudintis dėl greito baldo nusidėvėjimo.

Miegamojo lovą išsirinkti pakankamai sunku. Vis dėlto, žinant kambario plotą, stiliaus gaires ir tikslią lovos vietą, galima greitai ir lengvai surasti tinkamiausią baldą internetu. Įsigiję iš kokybiškų medžiagų pagamintą lovą, džiaugsitės visaverčiu poilsiu. Juk miegamojo erdvė – ramybės ir atsipalaidavimo oazė. Dairotės išskirtinio dizaino ir patogumo miego baldo? Savojo pirkinio dairykitės internetu: https://www.magresbaldai.lt/baldai/lovos/.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)