Spausdinti šį puslapį

Burnos irigatorius ar elektrinis dantų šepetukas: skirtumas ir pasirinkimas

Sveika ir estetiškai patraukli šypsena nereikalauja daug pinigų. Taip galvoja daugelis, kadangi Holivudo aktoriai visada džiugina aplinkinius balta, dažniausiai tiesių dantų šypsena, kuri akina. Visgi, sveikatai ir grožiui reikia žinių ir šiek tiek laiko. Šiuo atveju – kokios burnos ertmės priežiūros priemonės yra pačios geriausios ir galinčios nudžiuginti tuo siekiamu rezultatu, šiuo atveju, šypsena.

Atsiranda vis daugiau inovacijų

Rinkoje atsiranda vis daugiau priemonių, kurios yra skirtos burnos ertmės higienos palaikymui. Jeigu atrodo, kad gana neseniai elektriniai dantų šepetėliai buvo inovacija, tai šiuo metu jie net laikomi atgyvena, kadangi irigatoriai – naujas pasirinkimas. Įsigyti juos galite https://wesmile.lt prekybos vietoje.

Normalu, kad atsiranda vis daugiau priemonių, kurios gali padėti šypsenai atrodyti kur kas sveikiau ir gražiau. Burnos higienistai dažniausiai rekomenduoja rinktis tokias opcijas, kurios yra modernios, kadangi technologai visada ieško galimybių galinčių pasiekti didesnį tarpdančių išvalymo našumą. Taigi, burnos irigatoriai taip pat džiugina kur kas didesniu efektyvumu nei elektriniai dantų šepetėliai.

Pasiekiamos komplikuotos vietos

Elektriniai dantų šepetukai prieš paprastus laimi tuo, kad jie sukasi arba vibruoja, tad taip dažniausiai gali kur kas geriau pašalinti apnašas, kurios yra ant danties paviršiaus. Tačiau iš esmės yra nuvalomos tik tokios burnos ertmės vietos, kurios yra braukiamos žmogaus ranka. O irigatoriai, šiuo atveju, yra kur kas funkcionalesnis pasirinkimas. Paprasčiausiai purškiama vandens srovė pasiekia ir tokias tarpdančių vietas, kurios dantų šepetuku, jokio skirtumo, paprastu ar elektriniu – sunkiai pasiekiamos. Dažniausiai tokioms tarpdančių vietom pasiekti reikia dantų siūlo, vieno danties šepetėlio ir panašiai. Visgi, kasdien valyti dantis taip kruopščiai – vargina. Ne veltui irigatoriai, vis tik atsiradę, taip greitai išpopuliarėjo. Juos rekomenduoja ir profesionalūs higienistai.

Irigatoriai vietoje dantų šepetuko?

Kadangi dažniausiai irigatoriai puikiai išvalo net ir labai sunkiai pasiekiamas burnos ertmės vietas – kai kurie juos naudoja kasdien vietoje dantų šepetuko. Tai nėra blogai. Tačiau svarbu, kad dantenos bei dantys nebūtų per daug trikdomi, netaptų jautrūs, tad siūlome reguliariai keisti burnos priežiūros priemones ir taip pasiekti didžiausią higienos maksimalumą.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)