Alfa Laval – gamintojas, kurio sprendimai varo pramonę į priekį

Jei ne tokios bendrovės, kaip Alfa Laval, daugybė pramonės milžinų ir geriausiai žinomų kompanijų negalėtų pasiekti norimų rezultatų. Rinkoje esančių produktų ar paslaugų kokybė taip pat galėtų suprastėti. Galbūt jūs nieko per daug apie šią Švedijos kompaniją ir nežinote, tačiau jų sprendimai šilumos perdavimo, atskyrimo ir skysčių valdymo srityse yra svarbūs bei reikalingi pramonei visame pasaulyje. Susipažinkite su šia kompanija iš arčiau!

Kam skirti Alfa Laval produktai?

Pati kompanija save pristato kaip lyderę trijose srityse: šilumos perdavimo sprendimai, skysčių atskyrimas ir skysčių valdymas.

Šilumokaičiai, kuriuos gamina Alfa Laval, leidžia lengviau perduoti vėsą ar šilumą iš vienos terpės į kitą. Ši įranga tarsi perdirba šilumą ir leidžia optimizuoti energijos sąnaudas, tuo pačiu mažinant aplinkos taršą. Šildymo, vėsinimo, pernešimo ir atskyrimo procesai taikomi daugelyje pramonės šakų. Maisto, energetikos, aplinkosaugos, inžinerijos, farmacijos, naftos perdirbimo ar petrochemijos nišose Alfa Laval produkciją rasite dažniausiai.

Jų atskyrikliai itin naudingi gamybos bei perdirbimo, valymo procesuose. Šie įrenginiai gali atskirti vienus skysčius nuo kitų arba iš skysčių atskirti dujas bei kietas daleles. Gaminami skirtingų tipų atskyrikliai.

Na, o skysčių valdymui siūlomi siurbliai, vožtuvai, talpų valymui skirta įranga bei komplektai, priedai, pritaikyti įrengimui. Daugiausiai pastarieji naudojami maisto ir farmacijos pramonėje.

Alfa Laval istorija

Šios kompanijos istorija prasideda dar XIX a. antrojoje pusėje, 1883 metais, kada įkūrėjai Gustavas de Lavalis ir Oskaras Lamas įsteigia kelias bendroves, kurios pradeda tarptautinę veiklą tiekiant išcentrinius atskyriklius/separatorius. Per laiką bendrovė ima gaminti vis daugiau įrangos: siurbliai, naujesni atskyrikliai mielėms, pieno pasterizavimui, naftos produktams. Dar XXa. pirmoje pusėje bendrovė įsteigia filialus Europoje, Afrikoje, Australijoje, turi stiprią poziciją JAV rinkoje.

Antroje XXa. pusėje Alfa Laval toliau auga, diegia inovacijas, stato naujas gamyklas, išsiplečia į Japonijos rinką. Tarp 1991 ir 1993 metų Alfa Laval susijungia su Tetra Pak (pakavimo sprendimai maistui) ir tampa Tetra Laval Group, vėliau Alfa Laval Group. Pastaraisiais metais bendrovė plėtrą daugiausiai vykdo dvejose srityse – įsigyjant StormGeo - pasaulinę orų žvalgybos ir pažangių duomenų mokslo sprendimų lyderę bei Desmet, pasaulinę valgomojo aliejaus ir biokuro perdirbimo lyderę.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų