Atnaujinkite savo erdvę: 5 ekonomiški namų dekoro elementai stilingam interjerui

Sveiki atvykę į įperkamos elegancijos pasaulį! Kad pagražintumėte savo gyvenamąją erdvę nebūtina išleisti gausybės pinigų ar dar blogiau – imti paskolos. Turėdami šiek tiek kūrybiškumo ir žiupsnelį išminties rinkdamiesi medžiagas, galite savo namus paversti stilingu būstu, net ir neištuštindami piniginės. Šiandien mes gilinamės į penkis ekonomiškus namų dekoro elementus, kurie įkvėps jūsų aplinkai naujos gyvybės, be didelių išlaidų.

PVC grindys: įperkama prabanga po kojomis

Pradėkime nuo žemės, tiesiogine šio žodžio prasme! PVC grindys yra ekonomiška ir efektyvi namų dekoravimo medžiaga, kuri dėl savo įspūdingo patvarumo, atsparumo vandeniui ir stilių bei spalvų įvairovės jau užkariavo ne vieno pirkėjo širdį. Nesvarbu, ar jums labiau patinka sendinto kietmedžio išvaizda, ar aptakus šiuolaikinių plytelių patrauklumas, šio tipo grindys siūlo gausybę dizaino variantų. Netikite? Užsukite į dubingiai.lt patys įsitikinsite kokių gražių grindų dangų galite surasti savo namų interjerui! 

Lobiai iš sendaikčių parduotuvės: atraskite nepakartojamų grožybių

Anglai sako, kad vieno šiukšlės - kito lobis! Aplankykite vietines sendaikčių ir daiktų iš antrų rankų parduotuves, kur rasite unikalių ir nebrangių dekoro elementų. Nuo senovinių vazų iki nepakartojamų vizualaus meno kūrinių – gali būti kad atrasite paslėptų stiliaus brangakmenių, kurie tik ir laukia, kol bus atrasti. Patirkite medžioklės jaudulį ir suteikite savo namams charakterio bei žavesio, neišleidami krūvos pinigų.

Paveikslai „pasidaryk pats“ tema: išlaisvink savo vidinį menininką

Išreikškite savo kūrybiškumą ir suteikite savo erdvei asmeniškumo naudodami „pasidaryk pats“ sienų dekorą. Kurkite savo šedevrus naudodami nebrangias drobes, akrilinius dažus ar net pakartotinai panaudotas medžiagas. Šis ekonomiškas metodas ne tik leidžia pritaikyti dekorą taip, kad jis puikiai atitiktų jūsų stilių, bet ir suteikia jūsų namas savitumo. O ką jau kalbėti kad savo nutapyti ar padaryti meno kūriniai yra ne tik dailus dekoro elementas, bet ir puiki pokalbio pradžia, kas kartą užsukus svečiams.

Kambariniai augalai: žaluma neturi būti brangi

Pats metas savo namams suteikti daugiau gyvybės! Kambariniai augalai ne tik suteikia jūsų namams gamtos alsavimo, bet kartais turi labai daug naudos namų gyventojų sveikatai. Pasirinkite mažai priežiūros reikalaujančius variantus (jums puikiai tiks sukulentai, vadinamasis uošvės liežuvis, sansevjera ar pothos augalo atmanos), kurie klesti įvairiomis sąlygomis. Pridėkite keletą stilingų vazonų ir gausite prieinamą dekoro sprendimą, kuris įkvėps gyvybės bet kokiam kambariui.

Nebrangus apšvietimas: apšvieskite namus stilingai

Atnaujinkite savo apšvietimą neišdegindami skylės piniginėje. Pakeiskite senus šviestuvus į modernias, nebrangias alternatyvas. Nuo stilingų pakabinamų šviestuvų iki madingų toršerų – yra daugybė prieinamų variantų, kurie gali akimirksniu pakeisti jūsų erdvės atmosferą. Paksperimentuokite su skirtingais stiliais, kad surastumėte tobulą apšvietimą, kuris papildytų jūsų dekorą.

Apibendrinant, verta pasakyti, kad graži erdvė ne visada yra ta, kuriai buvo išleista daugiausia pinigų. Interjere kur kas svarbiau dermė, apgalvoti sprendimai, truputis kūrybiškumo ir žinoma, kad visi dekoro elementai tarnautų vienam tikslui - kad namų gyventojams būtų gera ir patogu.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų