Seifai ir saugumo standartai: kaip išsirinkti tinkamiausią

Saugumo klasių pasirinkimas yra vienas iš svarbiausių aspektų renkantis tinkamą seifą. Europos standartai nustato griežtas taisykles ir reikalavimus seifų saugumo sertifikatams, kurie leidžia vartotojams lengvai atpažinti seifų saugumo lygį. Šiame straipsnyje aptarsime keletą saugumo sertifikatų, tokių kaip EN 14450 - S1, EN 14450 - S2, EN 1143-1 - 0 ir EN 1143-1 - I klasė, ir kaip jie gali padėti jums pasirinkti tinkamą seifą pagal jūsų poreikius.

EN 14450 - S1 klasė:

Seifai, sertifikuoti pagal EN 14450 - S1 klasę, yra skirti ne vertingiems ir kasdieniams daiktams saugoti. Ši klasė nustato tam tikrus reikalavimus užrakto ir korpuso atsparumo atžvilgiu. Šie seifai gali būti tinkami namų naudojimui, kad būtų saugomi šeimos paveldimai, šios klasės sertifikatas patvirtina, kad jie atitinka pagrindinius saugumo standartus.

EN 14450 - S2 klasė:

Seifai, sertifikuoti pagal EN 14450 - S2 klasę, yra kiek stipresni už S1 klasės seifus. Ši klasė reikalauja, kad seifai turėtų geresnę cilindrinės spynos apsaugą ir stiprų korpusą. Tai jau gana patikimas pasirinkimas verslo įmonėms, kuriose reikia saugoti didesnės vertės dokumentus, tačiau nėra tinkami saugoti labai brangius daiktus ar pinigus.

EN 1143-1 - 0 klasė:

EN 1143-1 - 0 klasės seifai yra skirti saugoti didelius pinigų kiekius ir svarbius dokumentus. Ši klasė nustato aukštus saugumo reikalavimus, įskaitant spynos stiprumą, korpuso atsparumą ir apsaugą nuo įsilaužimo. Šie seifai gali būti naudojami bankuose, komerciniuose versluose ir kitose institucijose, kuriose reikia užtikrinti didelį saugumą.

EN 1143-1 - I klasė:

EN 1143-1 - I klasės seifai yra aukščiausios saugumo klasės saugojimo prietaisai. Jie yra sukurti saugoti didžiulius pinigų kiekius, brangakmenius, ginklus ir kitus ypatingai vertingus daiktus. Šie seifai turi gana sudėtingas saugumo sistemas, įskaitant biometrinius atrakinimo metodus ir yra patvirtinti, kad jie atitinka aukščiausius Europos saugumo standartus.

Pasirinkdami seifą pagal saugumo sertifikatą, svarbu atsižvelgti į tai, ką planuojate saugoti, ir kur jūsų seifas bus naudojamas. Nustatę savo poreikius ir pasitikėdami saugumo sertifikatu, galėsite būti tikri, kad pasirinkote tinkamą seifą, kuris užtikrins jūsų turtui maksimalų saugumą. Seifą išsirinkti galite pasinaudoję saffort.lt gidu, kuris pagal jūsų poreikius padės išsirinkti tinkamiausią. Be to, visada rekomenduojama rinktis seifą iš patikimo gamintojo, kad būtų užtikrintas kokybės ir saugumo aukštas lygis.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų