UAB „Hamika“ – nestandartinių metalo gaminių ekspertai

Prireikė turėklų, laiptų, o gal...ko nors uš metalo, kieno funkciją galite įvardinti, tik šiek tiek sudėtinga su paties daikto pavadinimu? Jūsų paslaugoms – UAB „Hamika“ – sėkmingai veiklą vystanti statybų įmonė, teikianti metalo gaminių projektavimo, gamybos bei montavimo paslaugas. Svarbią dalį „Hamika“ produkcijos asortimento sudaro nestandartiniai metalo gaminiai iš nerūdijančio ir juodo plieno. Patyrę, kvalifikuoti įmonės darbuotojai, naudodami moderniausią įrangą, pasiruošę įgyvendinti net ir sudėtingiausią Jūsų galvoje kirbantį projektą, suteiksiantį daugiau funkcionalumo namams ar darbo aplinkai.  

Nestandartiniai metalo gaminiai: nuo idėjos iki gaminio montavimo

Hamika  tikslas – visapusiškas kliento pasitenkinimas suteiktos paslaugos, tai yra – ne tik aukščiausia pagaminto metalo gaminio, nesvarbu, tai būtų, pavyzdžiui, laiptai ar tvora, kokybė, bet ir tokie niuansai, kaip pirmasis kontaktas su įmonės atstovu ar produkto pristatymas. 

Gaminio projektavimo stadija

„Hamika“ atstovai, remdamiesi sukaupta patirtimi ir profesionalumu, gali pasiūlyti sprendimus (gaminio dizainas, medžiagos, apdailos metodai ir pan.), geriausiai suderinančius kliento konsultacijos metu išsakytus pageidavimus bei realias technines projekto įgyvendinimo galimybes. 

Individualaus metalo gaminio dizaino kūrimas

Kalbant apie „Hamika“ paslaugas, neįmanoma apsieiti be epitetų „nestandartinis“, „originalus“ ir pan. Patikėję sau aktualaus gaminio užsakymą šiai įmonei, klientai gali būti ramūs: bus išpildyti ne tik konkretaus produkto funkciniai reikalavimai,  bet ir įgyvendinti norai, susiję su dizainu.

Aukščiausi kokybės standartai

Nors kalbant apie metalą, iš karto kyla asociacijos su kokybe, tačiau tik su pastarąja medžiaga dirbančiųjų profesionalumas bei aukščiausių kokybės standartų laikymasis, neatsiejamas nuo „Hamika“ veiklos principų, gali tai užtikrinti. Vykdant klientų pateiktus užsakymus, nesvarbu, apie kokių formų bei gabaritų metalo gaminius kalbėtume, pasitelkiamos tinkamiausios apdirbimo technologijos bei moderniausia įmonės įranga.

Paviršiaus apdaila, užtikrinti  gaminio ilgaamžiškumą

Tinkama metalo gaminių paviršiaus apsauga – būtina sąlyga, leidžianti užtikrinti, kad tvora, vartai, turėklai ar kitas produktas savo estetikos ir funkcionalumo, veikiant tokiems žalingiems aplinkos faktoriams, kaip, pavyzdžiui, korozija ir pan., nepraras ilgus metus. Klientai gali rinktis iš įvairių skirtingų paviršiaus apdailos ir apsaugos priemonių (pavyzdžiui, cinkavimas, miltelinis dažymas ir kita). Žinoma, natūralu, kad pirmą kartą susiduriantiems su vieno ar kito gaminio poreikiu, gali būti neaišku, kas yra geriausia individualioje situacijoje. „Hamika“ atstovai visada pasiruošę suteikti profesionalią konsultaciją bet kokiais, su nestandartinių metalo gaminių kūrimu susijusiais klausimais.  

Pagamintų metalo gaminių montavimas

„Hamika“ komanda ne tik sukuria nestandartinį metalo gaminį pagal individualų kliento užsakymą, bet ir pasirūpina sklandžiais, operatyviais jo montavimo darbais.

Taigi, patikėję savo projekto įgyvendinimą „Hamika“, nesvarbu, tai būtų straipsnyje plačiau apžvelgta metalo gaminių kūrimo paslauga ar kita įmonės specializacijos sritis – stiklo konstrukcijos,  galite būti tikri, jog galutinis rezultatas ne tik atitiks išsakytus lūkesčius, bet galbūt netgi ir juos pranoks.  

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų