„Quad Lock“ telefonų laikikliai – dar patogesnei kelionei automobiliu, motociklu ar dviračiu

Esate nenustygstantis aktyvaus gyvenimo būdo entuziastas, savo kasdienybės neįsivaizduojantis ne tik be automobilio, tačiau ir be, pavyzdžiui, dviračio ar motociklo? Tuomet jūsų pirkinių sąraše, užtikrinančiame visapusiškai komfortiškas keliones, be kitų būtinų daiktų, turėtų atsidurti ir mobiliųjų telefonų laikikliai. Juk retas šiuolaikinis žmogus turi privilegiją visiškai atsiriboti nuo išorinio pasaulio ir, leidęsis į kelias valandas ar net visą dieną trunkančią kelionę, savo išmanųjį telefoną palikti namuose ar bent jau kažkur giliai kuprinės dugne. Galiausiai, telefone instaliuotos mobiliosios programėlės, pavyzdžiui, navigacija, kelionių metu taip pat neretai labai praverčia.

Jei ieškote patikimo, kokybiško mobiliojo telefono laikiklio, pritaikyto naudoti su įvairiomis transporto priemonėmis, „Quad Lock“ prekės ženklo telefono laikiklis – vienas optimaliausių pasirinkimų, kurį rekomenduoja tiek šių prekių ekspertai, tiek ir klientai.

Kokiais privalumais pasižymi „Quad Lock“ telefono laikikliai?

„Quad Lock“ – prekinis ženklas, besispecializuojantis įvairių laikiklius ir kitų priedų, skirtų telefonams ir kitiems mobiliesiems įrenginiams, gamyboje. Šio gamintojo produkcija, dėl žemiau išvardintų privalumų, yra skirta ne tik sportininkams, bet ir visiems aktyvaus gyvenimo būdo entuziastams, norintiems savo mobiliaisiais įrenginiais veiklos metu naudotis saugiai ir patogiai.  

Tvirta, patikima pritvirtinimo sistema. „Quad Lock“ laikikliai pagaminti naudojant specialų mechanizmą, kuris užtikrina tvirtą ir saugų mobiliojo telefono pritvirtinimą prie jūsų vairuojamos transporto priemonės (automobilio, motociklo, dviračio).

Universalus laikiklio dizainas. Daugelis „Quad Lock“ gaminių išsiskiria universaliu dizainu, dėl kurio laikikliai gali būti tvirtinami prie įvairių transporto priemonių, pavyzdžiui, automobilio, motociklo, dviračio.

Suderinamumas su įvairių modelių telefonais. Dauguma „Quad Lock“ laikiklių dėl savo techninių sprendimų, yra suderinami su populiariausiais telefonų modeliais. Žinoma, prieš perkant konkretų laikiklį, būtina įsitikinti, ar prekė yra tinkama jūsų turimo išmaniojo įrenginio pritvirtinimui prie pageidaujamos transporto priemonės.

Paprastas naudojimas. „Quad Lock“ laikikliai užtikrina ne tik pritvirtinto telefono saugumą, bet ir pasižymi  paprastu, greitu montavimo / išmontavimu procesu. Vos kelios minutės ir jūs vėl galite patogiai naudotis reikalingomis mobiliojo telefono funkcijomis.

Stabilumas judesio metu. „Quad Lock“ laikikliai yra pagaminti taip, jog užtikrintų pritvirtino telefono stabilumą ne tik ramiai važiuojant, bet ir esant intensyvesniam judesiui, pavyzdžiui, važiuojant duobėtu keliu.

Priedai ir papildomos funkcijos. Pirkėjams, įvertinusiems „Quad Lock“ laikiklių kokybę, siūlomi ne tik telefonų laikikliai, bet ir papildomi priedai, užtikrinantys dar didesnį funkcionalumą, pavyzdžiui, vandeniui atsparus belaidis įkrovėjas, vibracijos slopintuvas ir kita.  

Jei norite, jog „Quad Lock“ atitiktų jūsų lūkesčius, keliamus šios prekės atžvilgiu bei suteiktų maksimalų patogumą keliaujant, rinkdamiesi telefono laikiklį, atsižvelkite ne tik į pastarojo modelį ir transporto priemonės tipą (automobilis, motociklas, dviratis), bet ir individualius poreikius. 

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų