Automobiliai iš JAV – dėmesio vertas pasirinkimas tiems, kurių poreikių netenkina Europos rinka

Automobilių rinka nuolat keičiasi, o vartotojų poreikiai tampa vis įvairesni ir specifiškesni. Nors Europos automobilių rinka siūlo platų įvairių gamintojų ir modelių asortimentą, ne visi pirkėjai randa tai, kas jiems labiausiai tinka. Būtent čia verta atkreipti dėmesį į JAV. Amerikietiški automobiliai garsėja ne tik savo išskirtiniais dizainais ir variklių galingumu, bet ir gebėjimu patenkinti net pačių reikliausių žmonių lūkesčius. Šiame straipsnyje aptarsime, kodėl automobiliai iš Amerikos gali tapti dėmesio vertu pasirinkimu tiems, kurie ieško unikalumo, patogumo ir efektyvumo, kurio kartais trūksta Europos rinkoje.

Kodėl verta pirkti automobilius iš Jungtinių Amerikos Valstijų?

Didesnis pasirinkimas. JAV – didelė šalis, tad nieko keisto, jog ir pastarosios automobilių rinka vilioja dideliu skirtingų automobilių, išsiskiriančių tam tikromis specifikacijomis, pasirinkimu. Jei ilgai ieškote automobilio, galbūt ir Jūsų svajonių transporto priemonė yra būtent JAV?

Žemesnė kaina. Dalį pirkėjų maloniai stebinantis faktas:  kartais JAV rinkoje automobiliai gali būti pigesni nei Lietuvoje. Pagrindiniai veiksniai, lemiantys tokią situaciją – didesnis automobilių pasirinkimas, mažesni taikomi mokesčiai bei kitais principais pagrįstas automobilių rinkos veikimas. 

Geresnė techninė būklė. Kai kurie automobiliai iš JAV rinkos yra nuvažiavę mažiau kilometrų, nei panašūs Lietuvoje. Dar vienas svarbus niuansas yra tai, jog JAV klimato sąlygos, lyginant su kai kuriais kitais regionais, gali būti švelnesnės, o tai lemia parduodamų automobilių geresnę techninę būklę bei estetinę išvaizdą.

Išskirtiniai modeliai. Pasidomėti, ką siūlo JAV rinka, verta ir tiems pirkėjams, kuriuos domina išskirtiniai automobilių modeliai, neprieinami kitose šalyse.

Būtina pasidomėti išsamia automobilio istorija ir būkle

Dažnai net ir pirkdami automobilį iš Lietuvos susiduriame su abejonėmis, ar tai teisingas pasirinkimas. Tad nieko keisto, kad automobiliai iš JAV daliai pirkėjų atrodo sudėtinga užduotis. Tačiau renkantis automobilį JAV svarbūs tie patys niuansai kaip ir mūsų žemyne. 

Automobilio būklė. Perkant naudotą automobilį iš Amerikos, svarbu objektyviai  įvertinkite jo techninę būklę (kėbulą, pavarų dėžę, variklį ir kita).  Atkreipkite dėmesį į automobilio istoriją ir patikrinkite, ar nėra buvę avarijų arba kitų pažeidimų, galėjusių pakenkti transporto priemonės būklei.  

Kilometražas. Įsitikinkite, jog nurodytas kilometražas yra tikslus ir atitinka realią automobilio būklę.

Automobilio istorija. Prieš perkant automobilį, pravartu pasinaudoti papildomomis paslaugomis, pateikiančiomis išsamią ataskaitą apie transporto priemonės turėtus eismo įvykius, techninio aptarnavimo istoriją ir pan.

Automobilio iš JAV importavimas naudojantis profesionalų paslaugomis

Automobilio iš JAV importavimas gali atrodyti kaip sudėtingas ir biurokratinis procesas, kuris atbaido daugelį potencialių pirkėjų. Tačiau naudojantis profesionalų paslaugomis, šis kelias tampa žymiai paprastesnis ir sklandesnis. Carsfromusa.eu yra viena iš tų įmonių, kuri specializuojasi automobilių importe iš Jungtinių Amerikos Valstijų į Lietuvą, ir gali padėti pirkėjams sėkmingai atlikti visą importo procesą nuo pradžios iki pabaigos.

Carsfromusa.eu ekspertai, naudodamiesi plačiu partnerių ir pardavėjų tinklu JAV, padeda atrasti geriausius pasiūlymus, įvertinti automobilio būklę ir istoriją, taip užtikrinant, kad pirkėjas gautų kokybišką ir patikimą transporto priemonę. Taip pat jie taip pat užtikrina, kad visi mokesčiai ir muitai būtų apskaičiuoti teisingai ir sumokėti laiku, kad išvengtų bet kokių vėlavimų ar nesklandumų importuojant automobilį.

Pasirinkus Carsfromusa.eu paslaugas, automobilio iš JAV importavimas tampa sklandžia ir nesudėtinga patirtimi, leidžiančia klientams mėgautis savo svajonių automobiliu be papildomo streso ir rūpesčių.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų