Agnę Balčiūnienę pakeitė Kęstutis Zinkevičius

Naujasis Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų Ukmergės skyriaus vadovas K. Zinkevičius (viduryje), buvusi skyriaus vadovė A. Balčiūnienė ir visuotinio-rinkiminio susirinkimo svečias TS-LKD vykdomasis sekretorius Martynas Prievelis. Naujasis Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų Ukmergės skyriaus vadovas K. Zinkevičius (viduryje), buvusi skyriaus vadovė A. Balčiūnienė ir visuotinio-rinkiminio susirinkimo svečias TS-LKD vykdomasis sekretorius Martynas Prievelis.

Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų Ukmergės skyriuje – vadovų kaita.

Visuotiniame-rinkiminiame susirinkime 7-erius metus skyriui vadovavusią, priėmusią sprendimą šiuose rinkimuose nekandidatuoti, Agnę Balčiūnienę pakeitė Kęstutis Zinkevičius.

Naujo pirmininko rinkimuose buvo patvirtinti du kandidatai: ilgametė skyriaus sekretorė Violeta Markevičienė ir K. Zinkevičius. V. Markevičienė savo kandidatūrą atsiėmė.

Išrinkus pirmininką, jo pavaduotojais patvirtinti A. Balčiūnienė, Giedrius Auglys, Audronė Augustėnienė.

Naujasis skyriaus vadovas 38-erių metų K. Zinkevičius politikoje yra jau du dešimtmečius.

Jis pasakojo Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų partijos nariu tapęs 18-os metų. Tuo metu gyveno Kaune, tad priklausė Kauno skyriui.

Nuo 2015-ųjų atsikraustė į Ukmergės rajoną. Jakutiškių kaime šeima įkūrė ūkį, kuriame augina pluoštines kanapes. Taip pat K. Zinkevičius vadovauja Jakutiškių kaimo bendruomenei. Pasakojo, kad atsikraustęs į Ukmergės rajoną iš karto aktyviai įsijungė į partijos mūsų skyriaus veiklą – tapo jos nariu. 2019 metais buvo išrinktas į savivaldybės tarybą. Šiemet vykusiuose rinkimuose vėl laimėjo mandatą, eina Kontrolės komiteto pirmininko pareigas.

Pasak K. Zinkevičiaus, per 7-erius metus, vadovaujant A. Balčiūnienei, skyrius augo ir stiprėjo. Šiuo metu jam priklauso per 160 narių. „Iškelta aukštai kartelė, kurią stengsimės išlaikyti ir drauge kelti dar aukščiau. Orientuosimės ne į skaičių, o į kokybę“, – sako naujasis pirmininkas.

Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų frakcija po nemažai metų pertraukos Ukmergės rajono savivaldybės taryboje šiuo metu yra opozicinė jėga. Anot K. Zinkevičiaus, kuris yra šios frakcijos seniūnas, opozicijoje planuojama ir likti visus ateinančius kadencijos metus bei į viešumą kelti negeroves. Pažymi, kad opozicija tam ir reikalinga  – kad rajone neįsigalėtų vienvaldystė. „Žadame būti aktyvia opozicija, nors dirbtinai pagalių į ratus nekaišiosime“, – sako naujasis skyriaus pirmininkas.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų