Ukmergės biblioteka, „Prisijungusi Lietuva“ ir V. Pauliukaitis kviečia į nuotolinius renginius

Vlado Šlaito viešoji biblioteka vasario 24 dieną kartu su projektu „Prisijungusi Lietuva“ kviečia sudalyvauti nemokamame nuotoliniame edukaciniame renginyje, padėsiančiame patobulinti savo skaitmeninio raštingumo įgūdžius ir iš arčiau susipažinti su projekto ambasadoriais – režisieriumi Vyteniu Pauliukaičiu, e. skautų tarybos nariu Luku Keraičiu ir e. skautu Kristijonu.

Projektas „Prisijungusi Lietuva“ apima visą Lietuvą – jame dalyvauja daugiau nei 700 bendruomenių, kurios nori mokytis, tobulėti ir susipažinti su šiuolaikinėmis informacinėmis technologijomis. Tarp jų yra net 8-ios Ukmergės bei jos rajono bendruomenės.

Visus norinčius sužinoti elektroninių laiškų ir internetinių dokumentų rašymo bei kūrimo subtilybių, kviečiame vasario 24 d. 17 val. prisijungti prie nuotolinio renginio „Efektyvus bendravimas internete: dalijimasis dokumentais, etiketas ir naudingi triukai“. Renginys bus transliuojamas tiesiogiai Facebook renginio platformoje.

Jo metu susipažinsite net su keturiais savo srities specialistais – režisieriumi, TV projektų vedėju Vyteniu Pauliukaičiu, e. skautų tarybos nariu bei TV ir radijo laidų vedėju Luku Keraičiu, e. skautų atstovu Kristijonu ir viešosios bibliotekos Informacijos ir inovacijų skyriaus vedėja Jurgita Mačiuliene, kuri viena iš pirmųjų Lietuvoje pradėjo rengti šiuos mokymus. Renginio metu išgirsite apie praktišką gyvenimiškos frazės „Pagal rūbą sutinka, pagal protą išlydi“ pritaikymą internete – visą tiesą apie bendravimo internete etiketą bei gero įspūdžio palikimą kitam draugišku, paslaugiu ir suprantamu bendravimu, rašymo taisykles.

Renginio metu galėsite užduoti ir kitus, Jums rūpimus klausimus bei specialioje formoje užsiregistruoti į nemokamus skaitmeninio raštingumo mokymus.

Užsiregistravę į mokymus dalyvausite loterijoje, kurios pagrindinis prizas – e. apyrankė + saldi dovanėlė. Na, o puikus pasirodymas renginio metu vyksiančioje viktorinoje gali lemti kitų prizų laimėjimą.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų