Spausdinti šį puslapį

Kamuolio žygis „Varom už Lietuvą“ atvyks į Ukmergę!

Žy­gio „Va­rom už Lie­tu­vą“ ka­muo­lys ar­tė­ja prie Uk­mer­gės. Rug­pjū­čio 26 die­ną jis įbumb­sės pas mus.

Ap­ke­lia­vęs vi­są Lie­tu­vą krep­ši­nio ka­muo­lys, su­šil­dy­tas žmo­nių ran­kų ir pa­lin­kė­ji­mų, prieš pat čem­pio­na­tą bus įteik­tas Lie­tu­vos krep­ši­nio rink­ti­nės vy­rams.

 

 

„Va­rom už Lie­tu­vą“ – sim­bo­li­nė pa­dė­ka Lie­tu­vos krep­ši­niui, už tai, kad tu­ri­me kuo di­džiuo­tis, kuo ti­kė­ti, kad ga­li­me bū­ti vie­nin­gi.

Or­ga­ni­za­to­riai kvie­čia vi­sus da­ly­vau­ti ka­muo­lio įžai­di­mo ak­ci­jo­je ir įsi­jung­ti į žy­gį „Va­rom už Lie­tu­vą“, iš­mok­ti ofi­cia­lią Lie­tu­vos na­cio­na­li­nės vy­rų krep­ši­nio rink­ti­nės pa­lai­ky­mo skan­duo­tę: „Tiks­las, ryž­tas ir ga­lia, Lie­tu­va, mes už Ta­ve!!!“.

 

Ka­muo­lys į Uk­mer­gę at­rie­dės rug­pjū­čio 26 die­ną.

 

18 val. prie mies­to ri­bos Del­tu­vos gat­vės pra­džio­je ak­ci­jos da­ly­vius pa­si­tiks Uk­mer­gės ra­jo­no sa­vi­val­dy­bės ad­mi­nist­ra­ci­ja.

 

18-19 val. ka­muo­lys va­ro­mas eta­pais mies­to gat­vė­mis iki pre­ky­bos cen­tro IKI.

 

Ka­muo­lį va­rys ra­jo­no sa­vi­val­dy­bės, Del­tu­vos se­niū­ni­jos, Tau­jė­nų vi­du­ri­nės, Vi­diš­kių pa­grin­di­nės, „Ši­lo“ vi­du­ri­nės mo­kyk­lų, prieš­gais­ri­nės gel­bė­ji­mo tar­ny­bos, Uk­mer­gės tech­no­lo­gi­jų ir ver­slo mo­kyk­los, ra­jo­no po­li­ci­jos ko­mi­sa­ria­to, Uk­mer­gės mo­te­rų krep­ši­nio klu­bo, spor­to klu­bo „Olim­pas“, ne­įga­lių­jų klu­bo „Vil­kmer­gė“, Spor­to cen­tro at­sto­vai, Eu­ro­pos krep­ši­nio čem­pio­nė Ri­ma Pet­ro­ny­tė.

 

17 val. prie pre­ky­bos cen­tro IKI vyks krep­ši­nio var­žy­bos-kon­kur­sai.

 

Var­žy­bų me­tu vyks kon­cer­tas.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)