Spausdinti šį puslapį

Kviečia Žiemos šventė

Nors šią sa­vai­tę žie­mą iš kie­mo jau va­rė­me, žie­miš­kos pra­mo­gos dar tę­sia­si. Ki­tą šeš­ta­die­nį Uk­mer­gė­je vyks Žie­mos spor­to ir svei­ka­tos šven­tė. Jos or­ga­ni­za­to­riai ža­da pa­si­steng­ti, kad žiū­ro­vų jo­je ne­bū­tų – vi­si tap­tų da­ly­viais.

Uk­mer­giš­kiai šven­tės ati­da­ry­me lau­kia­mi ko­vo 3 die­ną 11 va­lan­dą prie „Ši­lo“ vi­du­ri­nės mo­kyk­los.

Pa­grin­di­nis ren­gi­nio or­ga­ni­za­to­rius – ra­jo­no sa­vi­val­dy­bė. Part­ne­riai – „Ši­lo“ vi­du­ri­nė mo­kyk­la, sa­vi­val­dy­bės vi­suo­me­nės svei­ka­tos biu­ras, Spor­to cen­tras.

At­ėju­sių­jų lau­kia vi­sas kom­plek­sas ren­gi­nių ir var­žy­bų mo­kyk­los sta­dio­ne, spor­to sa­lė­je, ba­sei­ne ir net miš­ke.

Miš­ko ta­ke­liais vin­giuos sli­di­nė­ji­mo var­žy­bų tra­sos. Jo­se kvie­čia­mi da­ly­vau­ti vi­si ati­tin­ka­mą in­ven­to­rių tu­rin­tys uk­mer­giš­kiai. Anot or­ga­ni­za­to­rių, sli­di­nė­ji­mo var­žy­bos ra­jo­ne ne­pel­ny­tai pa­mirš­tos, ta­čiau gai­vin­ti tra­di­ci­jas nie­kuo­met ne­vė­lu.

Spė­ju­sie­ji pa­mėg­ti to­kią spor­to ir svei­ka­tos stip­ri­ni­mo ša­ką kaip šiau­rie­tiš­kas vaikš­čio­ji­mas taip pat ra­gi­na­mi ne­pa­mirš­ti laz­dų.

Gry­nu miš­ko oru pa­kvė­puo­ti bus ga­li­ma ir be­si­vė­ži­nant ar­kliu­ko trau­kia­mo­mis ro­gė­mis. Abe­jin­gų tu­rė­tų ne­lik­ti žie­mos es­ta­fe­čių var­žy­bo­se. Mies­te­lė­nai ga­lės bur­tis į šei­my­ni­nes ko­man­das, kvie­čia­mi da­ly­vau­ti įvai­rių įmo­nių ir or­ga­ni­za­ci­jų at­sto­vai.

Mo­kyk­los sta­dio­ne pla­nuo­ja­ma su­reng­ti žie­mos fut­bo­lo bei tin­kli­nio var­žy­bas.

Or­ga­ni­za­to­riai pra­si­ta­rė, kad vi­sų da­ly­vių lau­kia ma­lo­nūs siur­pri­zai. Vie­nas iš jų – ne­mo­ka­mas abo­ne­men­tas ap­si­lan­ky­ti mies­to ba­sei­ne.

Kuo­met šven­tė šur­mu­liuos mo­kyk­los pri­ei­go­se, spor­to sa­lė­je vyks ra­jo­no krep­ši­nio pir­me­ny­bės, o ba­sei­ne – vai­kų plau­ki­mo tur­ny­ras.

Ama­ti­nin­kų mu­gė­je pre­kiaus bi­ti­nin­kai, žo­li­nin­kai, rank­dar­bius siū­lys ra­jo­no moks­lei­viai, ne­įga­lie­ji. Ap­link lau­žą su­si­bū­ru­siems šven­tės da­ly­viams nuo­bo­džiau­ti ne­leis liau­diš­kos mu­zi­kos ko­lek­ty­vas.

Pra­mo­gau­to­jai ir spor­ti­nin­kai ga­lės pa­si­stip­rin­ti ka­rei­viš­ka ko­še, o jei at­si­ras suž­var­bu­sių­jų – šil­dys svei­kuo­lių ar­ba­ta.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)