Naujas ukmergiškės kūrinys – knygelė vaikams „Sesė“

 Živilė Labutė neseniai išleido knygą vaikams „Sesė“. Živilė Labutė neseniai išleido knygą vaikams „Sesė“.

Kraštietė knygų vaikams rašytoja ir edukologė Živilė Labutė neseniai išleido knygą vaikams „Sesė“.

„Ši idėja galvoje radosi 2021 metais, man pačiai susilaukus antragimio. Prireikė trejų metų, kol knyga išvydo dienos šviesą ir atsirado prekyboje“, – sako autorė.

„Sesė“ – tai istorija apie patirtį, kurią išgyvena daugelis, kai šeimoje gimsta brolis arba sesė. Puslapis po puslapio keliaudami kartu su pagrindine veikėja – jautria ir žaisminga Gudria lape, galime stebėti, koks dinamiškas yra vaiko pasaulis. Ir kokie išmintingi vaikai, jei tik gebame priimti jų stiprias emocijas. Skaitydami šią knygą kartu su vaikais tėvai turės puikią galimybę atverti duris pokalbiams apie svarbias santykių temas.

Ž. Labutė dabar gyvena Vilniuje, tačiau gimė ir augo ji Ukmergėje, yra baigusi tuometę „Šilo“ vidurinę mokyklą (dabar progimnazija). Pasakojo, kad dabar laisvalaikį mėgsta leisti sodyboje mūsų rajone, tad kartu su šeima dažnai juda Ukmergės link.

Jauna moteris yra baigusi edukologijos magistrantūros studijas, įgijusi pedagogo bei priešmokyklinio ir pradinio ugdymo mokytojo kvalifikacijas.

„Prieš trejus metus, kartu su leidykla, išleidau savo pirmąją užduočių knygą vaikams ir taip atsidūriau knygų vaikams pasaulyje. Kūryba į mano gyvenimą atkeliavo kartu su motinyste. Esu dviejų vaikų mama“, – pasakojo Ž. Labutė.

Kiek daugiau nei prieš metus ji įkūrė prekių ženklą „Gudri lapė“, savarankiškai išleido užduočių knygą, dienoraštį vaikams bei naujausią savo kūrinį „Sesė“.

„Labai vertinu galimybę susitikti ir pabendrauti su vaikais gyvai, tad su džiaugsmu vykstu į ugdymo įstaigas ir bibliotekas“, – sako autorė.

Pasikviesti ją galima susisiekus asmeniškai arba per kultūros pasą, kuriame yra jos vedama edukacija „Gudrios lapės abėcėlė“.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų