Spausdinti šį puslapį

Nesulaukia gatvės atidarymo

Mies­to cen­tre gy­ve­nan­tis uk­mer­giš­kis tei­ra­vo­si, ko­dėl ne­pa­lei­džia­mas eis­mas Vie­nuo­ly­no gat­ve. Žmo­gui at­ro­do, kad jos re­konst­ruk­ci­ja jau iki galo už­baig­ta, tad kam truk­dy­ti eis­mą mies­te.

„Gir­dė­jau, kad gat­vės ne­ati­da­rys tol, kol ne­su­re­mon­tuos Mai­ro­nio gat­vės, bet juk ten dar­bai už­stri­gę ir ka­žin, ka­da baig­sis, o Vie­nuo­ly­no gat­vė jau vi­sai baig­ta“, – kal­bė­jo žmo­gus.

Ra­jo­no Sa­vi­val­dy­bės ūkio sky­riaus ve­dė­jas Kęs­tu­tis Jur­ke­vi­čius pa­tvir­ti­no, kad Mai­ro­nio, Vie­nuo­ly­no ir Kęs­tu­čio gat­vių re­konst­ruk­ci­ja ­– vie­nas ben­dras pro­jek­tas, tad iš es­mės vi­sų gat­vių pri­da­vi­mas vals­ty­bi­nei ko­mi­si­jai tu­rė­tų vyk­ti vie­nu me­tu.

Vil­ma NEMUNAITIENĖ

Vie­no­je iš pro­jek­to dedamųjų­ – Kęs­tu­čio aikš­tė­je vi­si nu­ma­ty­ti dar­bai jau iki galo at­lik­ti, tuo tar­pu Mai­ro­nio gat­vės re­mon­tas dėl ši­lu­mos ūkio per­da­vi­mo pro­ble­mų skau­džiai už­stri­go. Vis dėlto ti­ki­ma­si, kad dar­bai ne­tru­kus pa­ju­dės. Kad gy­ven­to­jams bū­tų bent kiek pa­to­giau, ne­lau­kiant, kol bus su­tvar­ky­ta gat­vės dan­ga, kiek įma­no­ma at­kar­po­mis klo­ja­mi Mai­ro­nio gat­vės ša­li­gat­viai.

Pa­sak ve­dė­jo, nė­ra visiškai baig­ta ir Vie­nuo­ly­no gat­vės re­konst­ruk­ci­ja – trūks­ta ati­tva­rų ir pro­jek­te nu­ma­ty­to laik­ro­džio.

K. Jur­ke­vi­čius sa­kė, kad jei Vie­nuo­ly­no gat­vės re­konst­ruk­ci­ja bus visai už­baig­ta, o Mai­ro­nio gat­vė­je dar­bai ne­ju­dės, galbūt bus ga­li­ma svars­ty­ti apie tai, kad vals­ty­bi­nė ko­mi­si­ja gat­vių re­konst­ruk­ci­jos pro­jek­to dar­bų pri­ėmi­mą vyk­dy­tų da­li­mis. To­kiu bū­du eis­mas Vie­nuo­ly­no gat­ve bū­tų ati­da­ry­tas anks­čiau nei Mai­ro­nio.

Ve­dė­jas taip pat pri­mi­nė, kad te­oriš­kai pa­gal nu­ma­ty­tus ter­mi­nus mi­nė­tas tri­jų gat­vių re­konst­ruk­ci­jos pro­jek­tas tu­rė­tų bū­ti už­baig­tas ki­tą­met.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)